NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

ΟΑΣΑ: Ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για τα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ

ΟΑΣΑ: Ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για τα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ
Φωτογραφία: C messier
04_01_2019 | 11:35 04_01_2019 | 11:36
epixeiro icon Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία

Για τα πραγματικά δρομολόγια των λεωφορείων και τρόλεϊ θα ξεκινήσει να ενημερώνει, πολύ σύντομα, ο ΟΑΣΑ, παρέχοντας σημαντική βελτίωση στη λειτουργία του συστήματος της τηλεματικής.

Όπως αναφέρει το athenstransport.gr, λίγο πριν τα Χριστούγεννα η εταιρεία υπέγραψε σύμβαση με το ελληνικό παράρτημα της INTRASOFT INTERNATIONAL S.A. για την παροχή υπηρεσιών «ανάπτυξης λογισμικού για την παρουσίαση του ημερήσιου προγραμματισμού στις εφαρμογές πληροφόρησης κοινού». Η ισχύς της σύμβασης θα είναι 50 μέρες, δηλαδή ως τα μέσα Φεβρουαρίου, και η αμοιβή της εταιρείας θα ανέλθει σε 20.000 ευρώ πλέον του νόμιμου ΦΠΑ (συνολικά 24.800 ευρώ).

Το σύστημα της τηλεματικής λειτουργεί από το 2014 χωρίς κάποια ιδιαίτερη βελτίωση στη λειτουργία του. Η αναβάθμιση θα παρέχει δυνατότητα για ενημέρωση σε ζωντανό χρόνο της εφαρμογής, σε κινητά και στο διαδίκτυο, σχετικά με αλλαγές δρομολογίων, είτε από το αμαξοστάσιο είτε από τους διαχειριστές στο κέντρο διαχείρισης οχημάτων του ΟΑΣΑ.

Οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα λήψης ενημερωμένων πληροφοριών, εφόσον οι συσκευές που χρησιμοποιούν έχουν ενεργή πρόσβαση στο διαδίκτυο κατά τη στιγμή της αναζήτησης και λήψης της πληροφορίας. Με το νέο λογισμικό αναμένεται να δοθεί λύση στο μεγαλύτερο ίσως πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι επιβάτες με το σύστημα της τηλεματικής, δηλαδή την απουσία ζωντανής ενημέρωση σχετικά με τα πραγματικά δρομολόγια.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr