NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Apple - Samsung: Οι δύο «μονομάχοι» συμφωνούν σε συνεργασία

Apple - Samsung: Οι δύο «μονομάχοι» συμφωνούν σε συνεργασία
07_01_2019 | 15:36 07_01_2019 | 15:44
epixeiro icon Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία

Σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή της ανακοίνωσε πως προχωρά η Apple, την Samsung, όσον αφορά στις «έξυπνες» τηλεοράσεις και την μετάδοση περιεχομένου του iTunes.

Συγκεκριμένα, οι δύο κατασκευαστές συμφώνησαν πως οι κάτοχοι συγκεκριμένων μοντέλων smart TV της Samsung θα αποκτήσουν πρόσβαση σε ταινίες και λοιπό περιεχόμενο του iTunes, μεταφέροντας content στις συσκευές και μέσω του AirPlay 2.

Η ανακοίνωση αποτελεί απόδειξη του διαφορετικού τρόπου κατά τον οποίο λειτουργεί πλέον η Apple. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι δυο τους έχουν βρεθεί ακόμη και στις αίθουσες των δικαστηρίων, με την Apple να κατηγορεί την Samsung για καταπάτηση πατεντών.

Αν και η εταιρεία από το Cupertino δεν έχει ακόμη προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται όμως πως θα παρουσιάσει, μέσα στην τρέχουσα χρονιά, μια τηλεοπτική υπηρεσία που θα συνδυάζει δωρεάν και επί πληρωμή περιεχόμενο. Μια συνεργασία με τη Samsung θα μπορούσε να την βοηθήσει στην ευρύτερη διάθεση της, συμπεριλαμβανομένων χρηστών που δεν διαθέτουν συσκευές της.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr