NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Κοινωνία
ανάγνωση

Περιφέρεια Αττικής: Ενημέρωση των πολιτών για την αντιμετώπιση της τρέχουσας κακοκαιρίας

Περιφέρεια Αττικής: Ενημέρωση των πολιτών για την αντιμετώπιση της τρέχουσας κακοκαιρίας

Η Περιφέρεια Αττικής προσφέρει, μέσω ειδικής ιστοσελίδας, χρηστικές πληροφορίες για την αντιμετώπιση της τρέχουσας κακοκαιρίας, όπως αυτές έχουν αναλυτικά εκδοθεί από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Οι πληροφορίες αυτές περιλαμβάνουν γενικές αρχές αντιμετώπισης φαινομένων κακοκαιρίας, ειδικότερες συμβουλές αυτοπροστασίας από χιονοπτώσεις και παγετό, χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά με την οδήγηση καθώς και ενέργειες για την αποκατάσταση ζημιών που έχουν προκληθεί από τα καιρικά φαινόμενα.

Επιπρόσθετα, οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για τους θερμαινόμενους χώρους που λειτουργούν εντός της Περιφέρειας Αττικής στο πλαίσιο κάθε δήμου.

Τέλος, «οφείλουν να φροντίζουν να ενημερώνονται διαρκώς από το ραδιόφωνο, την τηλεόραση και τις επίσημες διαδικτυακές πηγές των αρμόδιων δημόσιων φορέων για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.

Με δεδομένο ότι σε σχετικές περιπτώσεις η ραγδαία αύξηση της επισκεψιμότητας των ιστοσελίδων των αρμόδιων φορέων μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην απρόσκοπτη λειτουργία τους, συνίσταται στους πολίτες να επισκέπτονται τις αντίστοιχες επίσημες σελίδες των φορέων αυτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Ειδικότερα για την Περιφέρεια Αττικής το σύνολο της αναγκαίας πληροφόρησης για την αντιμετώπιση της τρέχουσας κακοκαιρίας αναρτάται κατά προτεραιότητα στη σελίδα της στο Facebook. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες από εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr