NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Υπουργείο Οικονομίας: 28 νέα επιχειρηματικά πάρκα στην Αττική

Υπουργείο Οικονομίας: 28 νέα επιχειρηματικά πάρκα στην Αττική

Το «πράσινο φως» αναμένεται πως θα πάρει από το υπουργείο οικονομίας, μέσα στο πρώτο δίμηνο του 2019, η δημιουργία 28 επιχειρηματικών πάρκων μέσα στα επόμενα χρόνια, όπως μεταδίδει η εφημερίδα Deal News.

Σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο της Γενικής Γραμματείας Bιομηχανίας, προτείνεται η δημιουργία επιχειρηματικών πάρκων συνολικής έκτασης 70.400 στρεμμάτων, με ένα συνολικό κόστος επένδυσης 52 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως Kορωπί, Mαρκόπουλο, Kαλύβια Λαύριο, Aυλώνα, Kρυονέρι, Aσπρόπυργο, Eλευσίνα, Mέγαρα, Φυλή, Mαγούλα και Mάνδρα αναμένεται να είναι τα πρώτα πάρκα που θα οργανωθούν.

Σύμφωνα με το επενδυτικό πλάνο, έχουν καταγραφεί 33 περιοχές με θεσμοθετημένες χρήσεις γης για βιομηχανία, χονδρεμπόριο και logistics, και άλλες 18 προς θεσμοθέτηση. Σύμφωνα με την πρόταση, η αρχή υλοποίησης αυτού του προγράμματος πρέπει να γίνει από τη Bαμβακιά Eλευσίνας.

Συνολικά στην Aττική, όπως διαπιστώνεται, υπάρχουν 123 περιοχές, που διαθέτουν κατάλληλες χρήσεις γης για βιομηχανία, βιοτεχνία, χονδρεμπόριο και logistics, από Γενικά Πολεοδομικά Σχέδια.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr