NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Δυναμικό ξεκίνημα του νέου έτους για το 8ο Open Coffee Heraklion

Δυναμικό ξεκίνημα του νέου έτους για το 8ο Open Coffee Heraklion
11_01_2019 | 10:44
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το Open Coffee Heraklion επιστρέφει δυναμικά με την 8η κατά σειρά συνάντησή του, στις 19 Ιανουαρίου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Στο 8o Open Coffee Heraklion θα συζητήσετε για ταξιδιωτικές εμπειρίες, εικονική και επαυξημένη πραγματικότητα, ενώ θα ακούσετε ένα από τα ελληνικά funds.

Οι πόρτες του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας θα ανοίξουν, όπως πάντα, στις 18:00 και ο καφές Illy από το Coffee Cloud θα είναι εκεί για να μας υποδεχτεί. Οι ομιλίες θα ξεκινήσουν στις 18:30, οι οποίες είναι:

  • Σουζάνα Θεοδωρίδου, Co-Founder & General Manager | Grekaddict.com Η Σουζάνα έχει εξειδίκευση, εμπειρία και πάθος για τον τομέα του τουρισμού, ενώ οι σπουδές της ήταν πάνω στη Φιλοσοφία. Έχει διακριθεί και κερδίσει βραβεία σε διαγωνισμούς επιχειρηματικότητας, συμπεριλαμβανομένου και του γνωστού Get in the Ring Greece 2018. Θα μας μιλήσει για το πώς η Grekaddict.com συμβάλει με τον τρόπο της στην προαγωγή του βιώσιμου τουρισμού, βοηθάει τα ξενοδοχεία να αυξήσουν τα έσοδά τους, να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους αλλά και την ικανοποίηση των πελατών τους, ενώ παράλληλα αναδεικνύει και προωθεί τον τοπικό εναλλακτικό τουρισμό.
  • Δημήτρης Καλαβρός - Γουσίου, Co-Founder & General Partner | Velocity.Partners Τον Δημήτρη οι περισσότεροι των γνωρίζετε από το TEDxAthens. Εκτός όμως από τον ρόλο του Curator εκεί και πριν αναλάβει δράση στο Velocity.Partners, ήταν -και συνεχίζει να είναι- co-founder στο Found.ation, το TechTalent School και το TechTalent Pool. Ο ίδιος μιλάει τακτικά για θέματα επιχειρηματικότητας, τεχνολογίας, design thinking, αλλά και digital storytelling και ηγεσίας. Στο 8o Open Coffee Heraklion θα σας εκμυστηρευτεί τι δεν πρέπει να παρουσιάζετε όταν πρόκειται να κάνετε pitch την ιδέα σας σε κάποιο fund όπως το Velocity.Partners (ένα ελληνικό fund που αναζητά startups σε pre-seed και seed στάδιο, με σκοπό να υποστηρίξει όλους εκείνους τους γενναίους δημιουργούς τεχνολογικών εταιρειών).
  • Σταύρος Κατέρος, Lead VR/UX Developer | ORamaVR O Σταύρος είναι προγραμματιστής και ασχολείται με την εικονική πραγματικότητα και συγκεκριμένα με το User Experience -δηλαδή την εμπειρία του χρήστη- μέσα σε αυτήν, στην κρητικής καταγωγής startup που ακούει στο όνομα ORamaVR. Η εταιρία σκοπό έχει την εκπαίδευση ακριβείας, υψηλού επιπέδου σε χειρουργούς μέσω εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας (AR/VR), δημιουργώντας την  πρώτη ολοκληρωμένη πλατφόρμα VR προσομοίωσης χειρουργικών επεμβάσεων εκπαίδευσης και εξάσκησης χειρουργών. Ναι, πολύ καλά διάβασες! Ο ίδιος θα μας μιλήσει για το πώς γεννήθηκε και υλοποιήθηκε η ιδέα πίσω από την επιτυχημένη εταιρεία, το  target-group της και τα άμεσα μελλοντικά τους βήματα.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους όσοι δημιουργούν ή θέλουν να δημιουργήσουν, για εκείνους που θέλουν να ασχοληθούν με το επιχειρείν, να γνωρίσουν ανθρώπους μέσα από το χώρο αυτό, να ανταλλάξουν ιδέες ή να εξελίξουν τις ήδη υπάρχουσες.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, όμως οι θέσεις περιορισμένες. Γι’ αυτό δήλωσε τη συμμετοχή σου εδώ.

Μάθε περισσότερες πληροφορίες για το Open Coffee Heraklion

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr