Ειδήσεις | Αγροτική Ανάπτυξη
ανάγνωση
Στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο η ανάθεση αίτησης για το «Ελληνικό Γιαούρτι»
Στο εργαστήριο γαλακτοκομίας του τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου, του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών ανατέθηκε η δημιουργία φακέλου υποβολής αίτησης για την καταχώριση της ονομασίας «Ελληνικό Γιαούρτι» στο Μητρώο Προστατευόμενων Ονομασιών Προέλευσης - Προστατευόμενων Γεωγραφικών Ενδείξεων της Ε.Ε. ως Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη (ΠΓΕ).
Η ανάθεση πραγματοποιήθηκε από το Δ.Σ. του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ και θα αφορά σε όλα τα είδη ελληνικού γιαουρτιού, από όλα τα είδη ελληνικού γάλακτος και αποκλειστικά από ελληνική πρώτη ύλη.
Με πληροφορίες από Τα Νέα
Σχόλια