NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

H ISOMAT στη διεθνή έκθεση BAU 2019 στο Μόναχο της Γερμανίας

H ISOMAT στη διεθνή έκθεση BAU 2019 στο Μόναχο της Γερμανίας

Η ISOMAT ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει στην BAU 2019, την κορυφαία διεθνή έκθεση αρχιτεκτονικής, δομικών υλικών και συστημάτων, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 19 Ιανουαρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Messe München, στο Μόναχο της Γερμανίας.

Το περίπτερο της θα βρίσκεται στο Hall A6, Stand 229. Όπως αναφέρει η εταιρεία «οι έμπειροι και εξειδικευμένοι μηχανικοί της ISOMAT θα ενημερώσουν τους επισκέπτες της έκθεσης, μεταξύ άλλων, για τα καινοτόμα πολυουρεθανικά συστήματα στεγάνωσης και επικάλυψης δαπέδων ISOMAT PU SYSTEMS, τα νέα, προηγμένα συστήματα στεγάνωσης ταρατσών και επίστρωσης δαπέδων από Πολυουρία, την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων πατητής τσιμεντοκονίας και διακοσμητικών επικαλύψεων για δάπεδα, τοίχους και χτιστά έπιπλα, καθώς και τις επιστρώσεις βιομηχανικών δαπέδων».

Ώρες λειτουργίας έκθεσης:

  • Δευτέρα – Παρασκευή: 09:30-18:00
  • Σάββατο: 09:30-16:00

Η BAU συνιστά τη σημαντικότερη έκθεση παγκοσμίως για τους επαγγελματίες των κλάδων της αρχιτεκτονικής, της κατασκευής, του σχεδιασμού και των δομικών υλικών. Σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης, περισσότεροι από 2000 εκθέτες θα παρουσιάσουν τα πιο σύγχρονα υλικά και τις νεότερες τεχνικές εφαρμογές σε πάνω από 250000 επισκέπτες από ολόκληρο τον κόσμο.

Ταυτόχρονα, στην BAU 2019 θα πραγματοποιηθεί μία σειρά από παράλληλες ενημερωτικές εκδηλώσεις. Μέσα από forum, συζητήσεις και εξειδικευμένα show, οι μεγαλύτεροι εκθέτες θα αναλύσουν τις τελευταίες τάσεις του κατασκευαστικού κλάδου, προβάλλοντας παράλληλα καινοτόμα προϊόντα, έξυπνες λύσεις και παραδείγματα έργων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr