NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Χρηματοδότησεις
ανάγνωση

Μέσω ΕΠΑνΕΚ η επιδότηση για μετατροπή των κινητήρων στα φορτηγά

Μέσω ΕΠΑνΕΚ η επιδότηση για μετατροπή των κινητήρων στα φορτηγά
15_01_2019 | 15:51 15_01_2019 | 20:34
epixeiro icon Ειδήσεις | Χρηματοδότησεις

Τα Υπουργεία Υποδομών και Οικονομίας ανακοίνωσαν πως εντάσσεται στις προσκλήσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα Καινοτομία» (ΕΠΑνΕΚ – ΕΣΠΑ 2014-2020), η συγχρηματοδότηση της μετατροπής του κινητήρα των επαγγελματικών οχημάτων σε κινητήρα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας.

Στο πλαίσιο των δράσεων αυτών προβλέπεται τόσο η προμήθεια αυτοκινούμενων οχημάτων αμιγώς επαγγελματικής χρήσης για την κάλυψη αποκλειστικά των αναγκών της επιχείρησης, όσο και η μετατροπή κινητήρα επαγγελματικού ή μικτής χρήσης πετρελαιοκίνητου/βενζινοκίνητου οχήματος σε κινητήρα διπλού καυσίμου πετρελαίου/βενζίνης – φυσικού αερίου.

Επίσης, μπορεί να συγχρηματοδοτηθεί η προμήθεια και τοποθέτηση ειδικού εξοπλισμού στα επαγγελματικά μεταφορικά μέσα για την διευκόλυνση της προσβασιμότητας ΑΜΕΑ (π.χ. ράμπες σε σχολικά οχήματα για διευκόλυνση μαθητών ΑΜΕΑ).

Η συγχρηματοδότηση για μετατροπή του κινητήρα, μπορεί να φθάσει σε ποσοστό 65% και έως 12.000 ευρώ, ανάλογα με τα κριτήρια επιλεξιμότητας.

Λεπτομέρειες για τους όρους και τις προϋποθέσεις, καθώς και για τους επιλέξιμους ΚΑΔ, μπορεί να αναζητηθούν ΕΔΩ και ΕΔΩ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr