NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Delivery.gr: Επένδυση και συμμετοχή στην εφαρμογή ηλεκτρονικού κεράσματος Yammas

Delivery.gr: Επένδυση και συμμετοχή στην εφαρμογή ηλεκτρονικού κεράσματος Yammas

Σε επένδυση και συμμετοχή στην καινοτόμα εφαρμογή ηλεκτρονικού κεράσματος Yammas προχωράει ο CEO του Delivery.gr, Νίκος Ιωάννου, με το «matchmaking» να πραγματοποιείται από την In4Capital.

Το Delivery.gr διαθέτει ένα δίκτυο 2.500 συνεργαζόμενων καταστημάτων εστίασης σε 38 πόλεις, εξυπηρετώντας πάνω από 2 εκατομμύρια χρήστες. Η εφαρμογή Yammas «φέρνει στην αγορά τον νέα τρόπο ηλεκτρονικού κεράσματος ο οποίος μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο του ποτού και της διασκέδασης».

Για τη συμφωνία, ο Νίκος Ιωάννου δήλωσε: «Θεωρώ ότι το Yammas θα καλύψει το κενό που υπάρχει στον χώρο του ηλεκτρονικού κεράσματος και θα αποτελέσει μια καινοτόμα εφαρμογή η οποία δεν έχει σύνορα. Στην εφαρμογή θα υλοποιηθούν νέες τεχνολογίες οι οποίες θα παντρέψουν το κέρασμα με το social networking, ενώ παράλληλα η εφαρμογή θα αποτελέσει ένα νέο τρόπο marketing για τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν».

Ο CEO του Yammas, Πάνος Παραβατός, τόνισε: «από την πρώτη μας συνάντηση με τον Νίκο κατάλαβα ότι το Delivery.gr και το Yammas έχουν πολλά κοινά, και τα δύο δημιουργήθηκαν από μια ανάγκη της στιγμής, άνοιξαν μια νέα αγορά και αντιμετώπισαν τις ίδιες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε εμείς σήμερα. Πιστεύω ότι με την τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια θα μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε πιο γρήγορα τα αρχικά και πλέον κοινά μας σχέδια».

O CEO της In4Capital, Λευτέρης Κοντός, πρόσθεσε: «Μετά από μελέτη που πραγματοποιήσαμε στις ξεχωριστές ανάγκες των δύο Premium μελών μας αντιληφθήκαμε την μεγάλη προοπτική που μπορεί να ανοίξει μια τέτοια συνέργεια».

Μέσω της συνεργασίας θα αναπτυχθούν περισσότερα καινοτόμα εργαλεία και λειτουργίες στην πλατφόρμα του Yammas, ενώ θα εισχωρήσει και στο δίκτυο καταστημάτων του Delivery.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr