NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Το Netflix ανεβάζει τις τιμές των συνδρομών έως και 18%

Το Netflix ανεβάζει τις τιμές των συνδρομών έως και 18%

Σε αύξηση των τιμών στις οποίες προσφέρει τα πακέτα του προχώρησε το Netflix, για τους συνδρομητές του στις ΗΠΑ, με τις αυξήσεις να κυμαίνονται από 13% έως και 18%, τις υψηλότερες από τότε που παρουσίασε streaming υπηρεσίες, πριν από 12 χρόνια.

Το πιο δημοφιλές πλάνο θα είναι και αυτό που θα παρουσιάσει την μεγαλύτερη αύξηση στην τιμή του, φτάνοντας στα 13 δολάρια τον μήνα, από τα 11. Το συγκεκριμένο πλάνο προσφέρει εικόνα υψηλής ευκρίνειας και χρήση της υπηρεσίας από δύο διαφορετικές συσκευές, την ίδια στιγμή.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα επιπρόσθετα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για νέες επενδύσεις σε καινούργιες σειρές και ταινίες με την υπογραφή του Netflix αλλά και για την κάλυψη των χρεών που παρουσιάζει η γνωστή υπηρεσία, σε μια προσπάθεια ανταγωνισμού των Amazon, Disney και AT&T.

Σημειώνεται πως η τιμή της φθηνότερης συνδρομής θα ανέβει στα 9 δολάρια ενώ η τιμή του ακριβότερου πακέτου, με ultra-high definition, θα φτάσει στα 16 δολάρια τον μήνα, από 14. Οι αλλαγές θα επηρεάσουν άμεσα όλους τους νέους συνδρομητές και στη συνέχεια θα μεταφερθούν και στους υπάρχοντες, μέσα στους επόμενους τρεις μήνες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr