NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Manual: Δύο Έλληνες «σήκωσαν» 5,6 εκατ. ευρώ για το well-being των ανδρών

Manual: Δύο Έλληνες «σήκωσαν» 5,6 εκατ. ευρώ για το well-being των ανδρών

Το ποσό των 5,6 εκατομμυρίων ευρώ «σήκωσε» από τις Felix Capital, Cherry Ventures και Cassius Capital, η Manual, μια startup με έδρα το Λονδίνο που στοχεύει στην αγορά του well-being για το ανδρικό φύλο.

Το ιδιαίτερο στη συγκεκριμένη startup είναι πως έχει ιδρυθεί από δύο Έλληνες, τον Γιώργο Πάλλη και τον Μιχάλη Γκόντα. Ο πρώτος έπαιξε βασικό ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξη των Transferwise και Deliveroo, ενώ ο δεύτερος «έχτισε» το Forky, το οποίο εξαγοράστηκε από την Vivartia.

Η πρώτη έκδοση της υπηρεσίας, η οποία διατίθεται προς το κοινό, στοχεύει να «εξοπλίσει» τους άνδρες με τις γνώσεις και τα εργαλεία που χρειάζονται «για να κινηθούν προληπτικά σε θέματα γύρω από την ευζωία και να φροντίσουν για την υγεία τους».

Για αρχή, η εταιρεία εστιάζει σε λύσεις γύρω από δύο κοινά προβλήματα υγείας των ανδρών: τη στυτική δυσλειτουργία και την απώλεια μαλλιών. Το σχέδιο, από εκεί και πέρα, είναι να συμπεριληφθούν και επιπρόσθετα, που θα σχετίζονται με το δέρμα, το σεξ, τα μαλλιά και άλλα.

Σύμφωνα με τους ίδιους, η χρηματοδότηση θα επενδυθεί στην ανάπτυξη της ομάδας και της πλατφόρμας, η οποία θα μοιράζεται μεταξύ της έδρας της στο Λονδίνο και μιας τεχνικής ομάδας στην Αθήνα, αλλά και για περαιτέρω ευρωπαϊκή επέκταση.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr