NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Χρηματοδότησεις
ανάγνωση

Lance Armstrong: Επενδύσεις VC, μετά την ποδηλασία και τα αναβολικά

Lance Armstrong: Επενδύσεις VC, μετά την ποδηλασία και τα αναβολικά
Φωτογραφία: de:Benutzer:Hase
18_01_2019 | 16:01 18_01_2019 | 16:04
epixeiro icon Ειδήσεις | Χρηματοδότησεις

Μετά τον ισόβιο αποκλεισμό του από το άθλημα της ποδηλασίας, την αφαίρεση των τίτλων του και τους συμβιβασμούς των εκατομμυρίων δολαρίων, ο Lance Armstrong μπαίνει και στον χώρο των venture capitals μέσω της Next Ventūres, μιας VC firm που φαίνεται πως στοχεύει στον αθλητισμό.

Η πρώτη επένδυση της ανακοινώθηκε την περασμένη Τετάρτη. Τα κεφάλαια θα κατευθυνθούν προς την PowerDot, μια εταιρεία που αναπτύσσει «την πρώτη συσκευή έξυπνης διέγερσης μυών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει βελτιωμένη ευεξία και βελτίωση της απόδοσης».

«Η πρώτη επένδυση στην PowerDot απεικονίζει την μοναδική μας πρόσβαση σε early-stage τεχνολογίες σχεδιασμένες για την ανθρώπινη βελτιστοποίηση, έχοντας τη δυνατότητα να εκτοξευτούν από την εξειδικευμένη ελίτ αγορά αθλητών στη μαζική αγορά» δήλωσε ο Armstrong.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Armstrong επενδύει σε startup, είναι όμως η πρώτη που το κάνει ως επαγγελματίας VC. Ο ίδιος έχει αναφέρει στο παρελθόν πως μια επένδυση 100.000 δολαρίων στην Uber έσωσε την οικογένεια του, όταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο με την χρήση αναβολικών.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr