NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Πρώτο Salesforce Bootcamp στη Θεσσαλονίκη από τις Deloitte Ελλάδος και Ιταλίας

Πρώτο Salesforce Bootcamp στη Θεσσαλονίκη από τις Deloitte Ελλάδος και Ιταλίας
24_01_2019 | 12:02 24_01_2019 | 13:05
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου της Code School, η Deloitte διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη το Salesforce Bootcamp

Η Deloitte Ελλάδος, στρατηγικός συνεργάτης της Salesforce, κορυφαίας πλατφόρμας CRM, διοργανώνει σε συνεργασία με τη Deloitte Ιταλίας, το πρώτο ελληνικό Salesforce Bootcamp, διάρκειας τριών εβδομάδων, τον ερχόμενο Μάρτιο στη Θεσσαλονίκη. Οι συμμετέχοντες, αφού εκπαιδευτούν από τους salesforce experts της Deloitte, θα έχουν τη δυνατότητα να αποσπάσουν το Salesforce Platform Developer I certification, καθώς και να διεκδικήσουν μία μόνιμη θέση στην ομάδα Salesforce της εταιρείας.

Η συμμετοχή στο Bootcamp, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Alexander Competence Center της Deloitte στη Θεσσαλονίκη, θα είναι δωρεάν, ενώ οι εισηγητές του Bootcamp θα είναι salesforce experts της Deloitte από την Ιταλία, αγορά στην οποία αυτή τη στιγμή απασχολούνται περισσότεροι από 250 εργαζόμενοι της Deloitte, που δουλεύουν πάνω σε salesforce projects. Κατά τη διάρκεια των τριών εβδομάδων του Salesforce Βοotcamp, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την τελευταία γενιά τεχνολογιών cloud, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους με την καθοδήγηση και την τεχνογνωσία της Deloitte.

Δυνατότητα να διεκδικήσουν μια θέση στο Salesforce Bootcamp της Deloitte έχουν τελειόφοιτοι και απόφοιτοι σχολών πληροφορικής, προγραμματισμού ή σχετικού πεδίου σπουδών, ικανοί να λειτουργούν αποδοτικά εντός μίας ομάδα που απαρτίζεται από άτομα διαφορετικής κουλτούρας, ενώ παράλληλα είναι διαθέσιμοι να εργαστούν στην εταιρεία από το Μάρτιο του 2019 και μετά.

Σημειώνεται ότι η Deloitte, μια από τις μεγαλύτερες συμβουλευτικές εταιρείες παγκοσμίως, επέκτεινε τις δραστηριότητες της στην Ελλάδα, επενδύοντας στην κορυφαία πλατφόρμα CRM της Salesforce, διευρύνοντας περαιτέρω το portfolio επιχειρηματικών λύσεων και υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της, αποτελώντας πλέον έναν από τους μεγαλύτερους στρατηγικούς συνεργάτες της Salesforce.   

Μπορείτε να βρείτε τους όρους και τη φόρμα συμμετοχής εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr