NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Η τρίτη ​Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων - IUF στην Ελλάδα είναι γεγονός

Η τρίτη ​Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων - IUF στην Ελλάδα είναι γεγονός
25_01_2019 | 14:16
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Η ομάδα της Διεθνούς Έκθεσης Πανεπιστημίων - IUF σε προσκαλεί σε μία δυναμική εμπειρία αλληλεπίδρασης με πανεπιστημιακούς εκπροσώπους από περισσότερα από 35 Πανεπιστήμια και Κολλέγια από όλη την Ευρώπη αλλά και την Ελλάδα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Γιατί όμως να επισκεφτείς την IUF;

35+ Πανεπιστήμια από 10 χώρες της Ευρώπης. 

Θα έρθεις σε επαφή με Πανεπιστήμια από τουλάχιστον 10 χώρες και θα μάθεις για πάνω από 3.000 εκπαιδευτικά προγράμματα (Bachelor, Masters, MBA και PhDs) από τους ίδιους τους εκπροσώπους των Πανεπιστημίων. Η Λίστα Εκθετών θα ανακοινωθεί σύντομα.

Μαθητής ή Φοιτητής 

Προσφέρονται ίσες ευκαιρίες και στους δύο. Στόχος είναι η παρουσίαση των επιλογών που έχει ένας μαθητής ή φοιτητής στην μετέπειτα ακαδημαϊκή του πορεία και η επιλογή του καλύτερου για αυτόν εκπαιδευτικού προγράμματος/σχολή φοίτησης. Είτε είσαι μαθητής Λυκείου είτε φοιτητής ή απόφοιτος που ψάχνεις το επόμενο σου βήμα η IUF έχει να σου προσφέρει πολλά.

Σεμινάρια και Παρουσιάσεις 

Παρακολούθησε χρήσιμες ομιλίες από εκπροσώπους πανεπιστημίων και την Orientum. Μπορείς να βρεις ομιλίες ακαδημαϊκού ή επαγγελματικού περιεχομένου.

Ψυχομετρικά τεστ και συμβουλευτική 

Πραγματοποίησε ψυχομετρικά τεστ με την ευγενική χορηγία της Orientum που μπορούν να σε βοηθήσουν να χαράξεις το κατάλληλο για εσένα ακαδημαϊκό και επαγγελματικό μονοπάτι. Επίσης δοκίμασε τη δωρεάν συμβουλευτική για τη συγγραφή αιτήσεων για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα από την EDMUNDO.

Χρειάζεσαι υποτροφία; 

Ο καθένας θα ήθελε να συμμετάσχει στο πανεπιστημιακό πρόγραμμα των ονείρων του. Μέσα από την IUF μπορείς να μάθεις περισσότερα για τις διαθέσιμες υποτροφίες και οικονομικές διευκολύνσεις.

Μάθε από αυτούς το έχουν ζήσει 

Γνώρισε Έλληνες φοιτητές που σπουδάζουν σε εξωτερικό και Ελλάδα και μάθε από την εμπειρία τους. Έπειτα ρώτα στοχευμένες ερωτήσεις στα πανεπιστήμια που σε ενδιαφέρουν και πάρε μόνο την ουσία.

Οι καλύτερες επιλογές

Στην έκθεση θα βρίσκονται τρία από τα top πανεπιστήμια στην Ευρώπη και στον κόσμο. Το Trinity College Dublin, Trinity Business School της Ιρλανδίας, το UCN - University College of Northern Denmark της Δανία και το University of Groningen της Ολλανδίας. Μήπως θα ήθελες να ήσουν σε κάποιο από αυτά;

Πού και πότε

Θεσσαλονίκη - 8 Φεβρουαρίου στο Μακεδονία Παλλάς από τις 13.00-18.00.

Αθήνα - 9 Φεβρουαρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από τις 14.00 μέχρι τις 19.00.

Κάνε την αίτησή σου δωρεάν και ανακάλυψε τις επιλογές σου.

Ακολούθησέ μας σε Facebook και Instagram για να μαθαίνεις πρώτος τα νέα μας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr