NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Επαγγελματικά σεμινάρια μαγειρικής: Εξυπηρέτηση Πελατών, Κοστολόγιο & Σύνθεση Μενού

Επαγγελματικά σεμινάρια μαγειρικής: Εξυπηρέτηση Πελατών, Κοστολόγιο & Σύνθεση Μενού

Τρία επαγγελματικά σεμινάρια μαγειρικής πραγματοποιούν τα «Μαθήματα Μαγειρικής - The Culinary Center & Cookery Club», η πιστοποιημένη και αναγνωρισμένη σχολή μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

Απευθύνονται σε επαγγελματίες της εστίασης, σεφ και εργαζόμενους στην εστίαση (εστιατόρια, ταβέρνες, street food & cafe, ξενοδοχειακές μονάδες), εκπαιδεύοντας τους στα σύγχρονα αντικείμενα του management, του marketing και της μαγειρικής τέχνης.

Τα σεμινάρια είναι τα ακόλουθα:

  • Εξυπηρέτηση πελατών στην εστίαση & Η δημιουργία γαστρονομικής εμπειρίας [28/01/2019 11:00 - 15:00]: Ο στόχος αυτού του σεμιναρίου είναι διττός: πρώτον, θα επικεντρωθεί στις σύγχρονες προκλήσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι διευθυντές και οι επιχειρηματίες στις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών και, δεύτερον, θα δημιουργήσει μοντέλα που θα ικανοποιήσουν τους πελάτες, οικοδομώντας ένα σοβαρό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. 
  • Κοστολόγιο στην κουζίνα (workshop) [25/02/2019 17:00 - 20:00]: Σε αυτό το σεμινάριο, οι συμμετέχοντες όχι μόνο θα εκπαιδευτούν, αλλά θα εργαστούν και πάνω σε ασκήσεις που θα τους εκπαιδεύσουν στην έννοια της κοστολόγησης προϊόντων. «Αναπτύσσουμε τα είδη κόστους, υπολογίζουμε τα γενικά έξοδα. Ανακαλύπτουμε τι είναι πρότυπη συνταγή και πως θα μπορέσουμε να κάνουμε την σωστή διατύπωση της, αναλύουμε τις στρατηγικές τιμών και επιλέγουμε την δική μας».
  • Σύνθεση μενού [26/02/2019 17:00 - 20:00]: Ένα σωστά σχεδιασμένο μενού είναι το πρώτο σημαντικό εργαλείο πώλησης στην επιχείρηση. Στο σεμινάριο αυτό θα γίνει προσέγγιση των βασικών παραγόντων που κρίνουν τις εντυπώσεις που αφήνει ο κατάλογος εδεσμάτων σε μία επιχείρηση.

Η Σχολή έχει λάβει ειδικές πιστοποιήσεις λειτουργίας από τον ΕΟΠΠΕΠ, αναγνώριση από την Παγκόσμια Κοινότητα Αρχιμαγείρων, άδεια ως εξεταστικό κέντρο και διαπίστευση για την ποιότητα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων βάσει προτύπου QTL. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο σύνδεσμο του κάθε σεμιναρίου, στο τηλέφωνο 2109882378 και στο email info@mathimatamageirikis.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr