NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Crowdhackathon #insurance 3: Διήμερος μαραθώνιος καινοτομίας με επίκεντρο την ασφαλιστική αγορά

Crowdhackathon #insurance 3: Διήμερος μαραθώνιος καινοτομίας με επίκεντρο την ασφαλιστική αγορά

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και φέτος o διήμερος μαραθώνιος καινοτομίας, που διοργανώνεται από την Ethos Media σε συνεργασία με την εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας Crowdpolicy στο πλαίσιο της δράσης ανοικτής καινοτομίας Crowdhackathon και με την υποστήριξη του insuranceworld.gr.

Στις 9 & 10 Φεβρουαρίου 2019 στο Innovathens powered by Samsung - Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά καινοτόμες προτάσεις που συνδέουν την ασφαλιστική αγορά με τις νέες τεχνολογίες και εφαρμογές.

Οι Στόχοι της Διοργάνωσης:

  • Να δημιουργηθούν νέες καινοτόμες εφαρμογές για τον κλάδο των ασφαλειών μέσα και από τη συνεργασία των εταιριών που θα συμμετέχουν ενεργά στη διοργάνωση.
  • Να αναπτυχθεί συνεργασία των εταιρειών που θα συμμετέχουν με ομάδες ή μεμονωμένους προγραμματιστές.
  • Να δημιουργηθεί οικοσύστημα insurtech στην Ελλάδα μέσω του οποίου θα προωθούνται νέα καινοτόμα μοντέλα και εφαρμογές στον χώρο των ασφαλειών, με τη δικτύωση των εταιριών και κοινοτήτων προγραμματιστών.
  • Να συμμετέχουν στελέχη των εταιριών και να έρθουν σε επαφή με τεχνολογίες αιχμής που βοηθούν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των εταιριών.
  • Να υποστηριχθούν νέες ομάδες προγραμματιστών για να αναπτύξουν βιώσιμες εμπορικές εφαρμογές, καθώς μέσα από τη διαγωνιστική διαδικασία μπορεί να προκύψει μια νέα ομάδα ή start up εταιρία που θα συμβάλλει μελλοντικά στην οικονομία της χώρας μας

Οι καλύτερες πιλοτικές εφαρμογές και υπηρεσίες που θα παραχθούν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας  βραβεύονται με χρηματικά έπαθλα και θα εξελιχθούν με την υποστήριξη της διοργάνωσης και των εταιρειών που θα συμμετέχουν σε λειτουργικά πρωτότυπα.

Στο Crowdhackathon #insurance 3 μπορούν να συμμετέχουν νέοι επιχειρηματίες, προγραμματιστές, αναλυτές, designers, στελέχη επικοινωνίας, marketing, εξυπηρέτησης πελατών, business consultants, επαγγελματίες, στελέχη από τον ασφαλιστικό & χρηματοπιστωτικό τομέα, φοιτητές, μαθητές και οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να λάβει μέρος και να συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη εφαρμογών που προωθούν την καινοτόμο νεανική και κοινωνική επιχειρηματικότητα και την οικονομία μέσα από τον κρίσιμο και σημαντικό κλάδο των ασφαλειών.

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, twitter και YouTube

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr