NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Αγροτική Ανάπτυξη
ανάγνωση

Φαρμακευτική κάνναβη: Καναδική εταιρεία ετοιμάζει επενδύσεις στην Ελλάδα

Φαρμακευτική κάνναβη: Καναδική εταιρεία ετοιμάζει επενδύσεις στην Ελλάδα

Η καναδική Green Organic Dutchman επιβεβαίωσε, μέσω δελτίου Τύπου, πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την ελληνική κυβέρνηση για επενδύσεις στην χώρα μας γύρω από τον τομέα της φαρμακευτικής κάνναβης. Η εταιρεία επιβεβαιώνει, έτσι, προηγούμενες αναφορές, τονίζοντας πως οι σχετικές συζητήσεις έχουν ξεκινήσει από το 2018 και πως βρίσκεται εν αναμονή των σχετικών αδειών.

«Η Ελλάδα, με ευνοϊκούς ρυθμούς εργασίας και ιδανικές κλιματικές συνθήκες για την καλλιέργεια κάνναβης, παρέχει ένα βέλτιστο περιβάλλον για την παραγωγή υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους, μεγάλης κλίμακας, οργανικής κάνναβης. Η κεντρική ευρωπαϊκή θέση της χώρας επιτρέπει εξαγωγές προς άλλες ευρωπαϊκές χώρες, με δραματικά μειωμένο κόστος μεταφοράς» όπως τονίζεται στην ανακοίνωση.

Αν και η Green Organic Dutchman δεν διευκρινίζει συγκεκριμένες λεπτομέρειες, επαναλαμβάνοντας απλώς την αναφορά του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για επένδυση 74 εκατομμυρίων ευρώ, επιβεβαιώνει τα σχέδια για την κατασκευή εγκαταστάσεων, υπό την προϋπόθεση της χορήγησης αδειών από την Ελληνική Κυβέρνηση.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr