NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how | Success stories
ανάγνωση

Ομορφιά, ευεξία και επιχειρηματικότητα… με την υποστήριξη της AFI!

Ομορφιά, ευεξία και επιχειρηματικότητα… με την υποστήριξη της AFI!
31_01_2019

Powered by:
AFI​ Action Finance Initiative, ΑΜΚΕ
epixeiro icon Επιχειρήσεις & Know-how, Success stories

Τρεις νέοι χώροι ευεξίας και ομορφιάς από νέους επιχειρηματίες.

Η εξωτερική μας εμφάνιση συχνά επηρεάζει και διαμορφώνει τα συναισθήματα μας. Οι σύγχρονοι χώροι αισθητικής, κέντρα αισθητικής, κομμωτήρια, έχουν διαμορφωθεί όχι μόνο με σκοπό τις αισθητικές αλλαγές πάνω μας, αλλά με γνώμονα την δημιουργία ενός περιβάλλοντος που θα μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα με τον εαυτό μας. Πέρα από τις απαραίτητες γνώσεις για ένα σωστό αποτέλεσμα, η αίσθηση οικειότητας με τον άνθρωπο που περιποιείται τα μαλλιά μας ή το σώμα μας, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες για την επιλογή του κατάλληλου κομμωτή ή αισθητικού.

Οι υπηρεσίες ομορφιάς αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής επιχειρηματικής πραγματικότητας και η αυτοαπασχόληση σε αυτό τον τομέα είναι σίγουρα και μία λύση για έναν επαγγελματία του χώρου που δεν βρίσκει εργασία.

H AFI πιστεύει στην αυτοαπασχόληση και γι’ αυτό στηρίζει αυτές τις επιχειρήσεις!

Γνωρίστε μερικούς από τους νέους επαγγελματίες στον χώρο της ομορφιάς που στηρίζει η AFI και εμπνευστείτε από τις επιτυχίες τους.

Deluxe Beauty Hall

Michalis-Tsouvalas-article.jpg?mtime=20190130151023#asset:111810

- Μιχάλης Τσουβαλάς

Facebook | Instagram | Website

Ο Μιχάλης είχε ένα όνειρο, να ιδρύσει την Tsvlhairtherapy ώστε καταφέρει να λύσει το πρόβλημα της αραίωσης των μαλλιών και με την στήριξη και πρόσβαση σε χρηματοδότηση της AFI, το κατάφερε .

Μετά από πολυετή έρευνα κατάφερε να βρει την σωστή φόρμουλα ώστε να εξαλείψει την αραίωση και με βελτιώσει δραματικά άλλα θέματα, όπως θέματα τριχόπτωση , ξηροδερμία , πιτυρίδα / λιπαρότητα .

Η επιβράβευση ήρθε άμεσα με βραβείο στα HairAwards 2017/2018 και έχει ήδη 4 καταστήματα όπου εφαρμόζεται η θεραπεία του στην Ελλάδα, καθώς και την Έδρα του Deluxe beauty hall στο Χαλάνδρι.

«Η ιδέα του DELUXE BEAUTY HALL ήταν να δημιουργηθεί ένας πολυχώρος ομορφιάς που θα προσφέρει τον απαιτούμενο σεβασμό στους πελάτες του, παρέχοντας υπηρεσίες ομορφιάς σε υψηλά στάνταρ από το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Έχοντας ως βάση τον σκοπό αυτόν δημιουργήσαμε έναν ενιαίο χώρο αναμονής και για τις επτά υπηρεσίες ( Peaky Blinder, Dutchess Nail@Spa, Ancient Energy, TSVL Hair Designer, TSVL Hair Thearpy,Private Services,Solarium) ώστε να υπάρχει η καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Το project ξεκίνησε ως Start-up Company υπό την αιγίδα της TSVL HAIR THERAPY και σε συνεργασία με την AFI, τη WELLA και άλλους συνεργάτες».

DK hair salon- Το «πράσινο» κομμωτήριο

My-Post-22.jpg?mtime=20190130151823#asset:111815

- Σταύρος Βουλγαράκης

Facebook

Ο Σταύρος είχε πάντα αγάπη για την επιχειρηματικότητα και πάντα ήθελε να κάνει κάτι δικό του. Όταν παρουσιάστηκε σε αυτόν και την μητέρα του μια ευκαιρία στο Βόλο, να ανακαινίσουν ένα υπάρχον κομμωτήριο και να του δώσουν μια eco-friendly προσέγγιση, η απόφαση ήταν εύκολη. Η μητέρα του είχε πολυετή εμπειρία στην κομμωτική και ο ίδιος δεν είχε καμία αμφιβολία ότι θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στη διαχείριση μιας τέτοιας επιχείρησης και να της δώσει και κομμάτι του δικού του χαρακτήρα.

«Η Ομορφιά είναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου !! Αυτό είναι το μότο μας, και αυτό είναι που μας ωθεί να εξελισσόμαστε καθημερινά για να μπορούμε να υπερκαλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας. Στο κομμωτήριό μας, η ποιότητα των υπηρεσιών αλλά και των υλικών είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο καθώς μέλημά μας είναι η επίσκεψη στον χώρο να αποτελέσει κάθε φορά μια ξεχωριστή και εξατομικευμένη εμπειρία. Η εκπαίδευση είναι συνεχής για όλο το προσωπικό πράγμα απαραίτητο προκειμένου να διατηρηθεί το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που διαθέτουμε, κάτι που μας κάνει και διακρινόμαστε στην ευρύτερη περιοχή της κεντρικής Ελλάδας και ιδιαίτερα στον Βόλο όπου είναι και η έδρα μας.

Η ανάγκη ώστε όλη αυτή η ιδεολογία να εκφραστεί από έναν ανάλογο χώρο καλύφθηκε από την AFI καθώς στέκεται δίπλα μου από την σύλληψη της ιδέας μέχρι την υλοποίησή της και σήμερα μέσω της συμβουλευτικής. Η συμβολή της AFI ήταν για μένα κάτι το μοναδικό καθώς κατέστησε πραγματοποιήσιμο το επιχειρηματικό μου πλάνο και με βοήθησε ώστε να ξεκινήσω την επιχειρηματική μου σταδιοδρομία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνεργάτες της AFI για την προσφορά τους, αλλά ιδιαιτέρως την κα. Φαρίνη Έλενα και τον εθελοντή και μέντορα μου κ. Παναγή Τάσο για την προθυμία, την συνέπεια και τον επαγγελματισμό τους σε όλα τα στάδια της προσπάθειάς μας».


Beauty Attack By Yioula

Chaviara-Beauty-attack.jpg?mtime=20190130152038#asset:111816

- Γιούλα Χαβιάρα

Facebook

Η Γιούλα εργάζεται πολλά χρόνια στον χώρο της αισθητικής. Η επιτυχία της με τους πελάτες της της έδωσε την αυτοπεποίθηση ότι θα μπορούσε να ανταπεξέλθει και με έναν χώρο ομορφιάς δικό της πλέον. Παρά το αυξημένο ρίσκο του να έχει ένα μαγαζί, πίστεψε στον εαυτό της και έκανε την αρχή και άνοιξε το δικό της χώρο στο εμπορικό κέντρο «Δάσος» στο Δάσος Χαϊδαρίου.

H Action Finance Initiative (AFI) ώθησε το όνειρό μου να γίνει πραγματικότητα!

Στις δύσκολες μέρες μας η άμεση χρηματοδότηση, χωρίς τις χρονοβόρες και κουραστικές διαδικασίες, συντόμευσε και διευκόλυνε την επένδυσή μου στη κατασκευή και εξοπλισμό του νέου μου καταστήματος – κέντρου αισθητικής “Beauty Attack by Yioula”.

Η φιλική αντιμετώπιση των στελεχών τις AFI, ο επαγγελματισμός, οι επιχειρηματικές τους συμβουλές και η αμεσότητά τους ήταν μια θετική έκπληξη για εμάς».

Η AFI δημιουργήθηκε το 2014 από την Action Aid Hellas και την Adie International με σκοπό:

  • Να εισάγει τις μικροπιστώσεις στην Ελλάδα. Παρέχει πρόσβαση σε χρηματοδότηση με τη μορφή μικροδανείων έως και €12.500 σε ανέργους και υφιστάμενους επιχειρηματίες που είναι αποκλεισμένοι από άλλες μορφές χρηματοδότησης. Για την εκταμίευση των δανείων συνεργάζεται με τη Eurobank και την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα.
  • Να προσφέρει υπηρεσίες επιχειρηματικής εκπαίδευσης, υποστήριξης και mentoring μέχρι και την πλήρη αποπληρωμή του δανείου
  • Να υποστηρίζει την επιχειρηματικότητα και να κάνει συνεχείς προσπάθειες βελτίωσης του νομικού και θεσμικού πλαισίου γύρω από την επιχειρηματικότητα.


Facebook | Instagram

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr