NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Marketing in Practice: Νέο επεισόδιο «Εμπορικές Εκθέσεις, εργαλείο πωλήσεων»

Marketing in Practice: Νέο επεισόδιο «Εμπορικές Εκθέσεις, εργαλείο πωλήσεων»

Εν όψει των σημαντικότερων εκθέσεων: ΕΞΠΟΤΡΟΦ, HORECA, ARTOZA, OENOTELIA, FOOD EXPO οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις ετοιμάζονται πυρετωδώς. Οι Εμπορικές Εκθέσεις στοχεύουν στην αύξηση των πωλήσεων και στη δημιουργία συχνών, πιστών πελατών, σε βάθος χρόνου. Δεν είναι μόνο ενέργειες Δημοσιών Σχέσεων ή προώθησης. Η συμμετοχή́ μιας μικρομεσαίας επιχείρησης σε μια εμπορική́ έκθεση είναι, αδιαμφισβήτητα, η πιο αποτελεσματική́ ενέργεια μάρκετινγκ, αν βέβαια η συμμετοχή της είναι δομημένη σωστά.

Στο επεισόδιο αυτό o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένο στο studio του SBC TV Channel τον Μανώλη Γιαμνιαδάκη, Γενικό Διευθυντή της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Πελοποννήσου συζητούν για το πώς μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την παρουσία σας σε μια εμπορική έκθεση. Ποια υλικά πρέπει να έχει ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας για να έχει μια σωστή παρουσία σε μια εμπορική έκθεση; Για ποιους λόγους πρέπει οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες να επιλέγουν να συμμετέχουν σε μια έκθεση; Πώς μπορεί ένας μικρομεσαίος επιχειρηματίας να δικτυωθεί αποτελεσματικά σε μια έκθεση; Ποιο είναι το ποσοστό, όπου οι επαφές στην έκθεση μετατρέπονται σε πωλήσεις; Είναι μερικά από τα ερωτήματα που απαντώνται στην εκπομπή.

Ακόμα, o Γενικός Διευθυντής FORUM SA Νίκος Χουδαλάκης, μιλάει για το θέμα από τη θεσμική πλευρά του διοργανωτή εκθέσεων με σκοπό να ενημερώσει για το τι καινούριο θα δείτε στις εκθέσεις HORECA και FOOD EXPO που ακολουθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Τέλος, o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάζει tips για την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των Δεδομένων Πελατών μετά την Εμπορική Έκθεση.

Η εκπομπή “Marketing in Practice”, παραγωγή του μοναδικού οικονομικού -επιχειρηματικού καναλιού της χώρας, ασχολείται με τον κλάδο του Μάρκετινγκ και αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών παραδειγμάτων και προτάσεων μάρκετινγκ ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι. Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται oι βασικές αρχές, τα εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα. Χρηστικές επιχειρηματικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις. Η εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζεται τις 4 τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν από τον πιστοποιημένο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, που εξειδικεύεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (marketingconsultant.gr).

Η εκπομπή, παραγωγής του οικονομικού SBC, μεταδίδεται στην τηλεόραση από το Αττικά TV μέσω Digea κάθε Τετάρτη 23.30 και σε επανάληψη κάθε Πέμπτη 12.30 και Κυριακή 21.00. Αναμεταδίδεται από τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς: Αλήθεια TV (Βόρειο Αιγαίο) κάθε Σάββατο 19.30 & 23.30, DION TV (Χαλκιδική, Πιερία, Ημαθία, Πέλλα και Κιλκίς) κάθε Κυριακή στις 18:30, SYROS TV (Νησιά Κεντρικού Αιγαίου) κάθε εβδομάδα, Αιγαίo TV (Δωδεκάνησα) κάθε Σάββατο 17.40, Ionian TV (Πελοπόννησος) κάθε Παρασκευή 17:30 και κάθε Τρίτη 14:30, Vergina TV (Κεντρική Μακεδονία) κάθε Δευτέρα & Τετάρτη 17.30).

Το συγκεκριμένο επεισόδιο Νο 80 «Εμπορικές Εκθέσεις, εργαλείο πωλήσεων» εκπομπή μπορείτε να την δείτε εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr