NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων
ανάγνωση

Άνοιξαν οι αιτήσεις για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Startup Lighthouse

Άνοιξαν οι αιτήσεις για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Startup Lighthouse

To Startup Lighthouse ανοίγει αιτήσεις για τα Deep Dive Weeks του 2019. Τέσσερις διαφορετικές θεματικές σε τέσσερα διαφορετικά οικοσυστήματα περιμένουν να δημιουργήσουν τις επόμενες startups-μονόκερους.

Τα Deep Dive Weeks φέρνουν σε επαφή κορυφαίες startup επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη, επιδιώκοντας τη διεθνή τους επέκταση. Οι startup επιχειρήσεις θα συναντήσουν ανθρώπους και οργανισμούς «κλειδιά» στον τομέα ενδιαφέροντος τους, οι οποίοι θα μοιραστούν τις γνώσεις τους και θα δουλέψουν μαζί τους για να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους. Οι καλύτερες startup επιχειρήσεις θα λάβουν επιπρόσθετες υποστηρικτικές υπηρεσίες μέσα στο 2019, συμπεριλαμβανομένων εισιτηρίων για σημαντικές τεχνολογικές εκδηλώσεις στην ΕΕ και συμμετοχή σε αποστολές εκτός της ΕΕ (Silicon Valley, Νέα Υόρκη, Ισραήλ).

  • Το πρώτο Deep Dive Week λαμβάνει χώρα στο Δουβλίνο (7-10 Απριλίου) και εστιάζει σε startup επιχειρήσεις που ασχολούνται με την Ιατρική Τεχνολογία (MedTech).
  • Το επόμενο Deep Dive Week πραγματοποιείται στη Λισαβόνα (13-17 Μαΐου) και στοχεύει σε startup επιχειρήσεις για Έξυπνες Πόλεις (Smart Cities) με έμφαση στην Πράσινη Ενέργεια (Green Energy) και τις Πράσινες Υποδομές (Green Infrastructure).
  • Μετά τη Λισαβόνα, το επόμενο Deep Dive Week στο Βερολίνο (20-24 Μαΐου) με θέμα τις startup επιχειρήσεις της Κινητικότητας του μέλλοντος/Future Mobility (αυτοκινητοβιομηχανία, σιδηροδρομικές μεταφορές, αεροδιαστημική).
  • Το τελευταίο Deep Dive Week του έτους πραγματοποιείται στο Βίλνιους για το Deep Dive Week Βαλτικών χωρών (27-31 Μαΐου) και επικεντρώνεται στις startup επιχειρήσεις για την Χρηματοοικονομική Τεχνολογία (Fintech) που είναι έτοιμες να αναρριχηθούν διεθνώς.

Το πρόγραμμα είναι 100% δωρεάν και τα ταξιδιωτικά έξοδα επιστρέφονται μέχρι 500€. Κάθε startup είναι ευπρόσδεκτη να φέρει 2 μέλη της ομάδας.

Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές μέχρι τις 15 Μαρτίου στο F6S.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr