NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Η Workathlon φέρνει τις Ημέρες Ξενοδοχειακής Καριέρας στην Αθήνα

Η Workathlon φέρνει τις Ημέρες Ξενοδοχειακής Καριέρας στην Αθήνα
31_01_2019 | 14:04
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Μετά την απίστευτη επιτυχία που σημείωσαν στη Θεσσαλονίκη και στην Κρήτη, οι Διαδραστικές Ημέρες Ξενοδοχειακής Καριέρας, που για 2η συνεχή χρονιά διοργανώνει η Workathlon, έρχονται στις 14 Φεβρουαρίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Πολυχώρο Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ.

Ο φετινός κύκλος των ημερών ξενοδοχειακής καριέρας, οι οποίες ως τώρα έφεραν σε επαφή περισσότερους από 2.000 Ξενοδοχοϋπαλλήλους με περισσότερα από 40 κορυφαία Ξενοδοχεία, ολοκληρώνεται στην πρωτεύουσα την ημέρα των Ερωτευμένων. Έχοντας όλοι ως κοινό την αγάπη τους για τον τουρισμό, η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η πλέον κατάλληλη για να δοθεί η ευκαιρία και στα δύο μέρη να βρεθούν στον ίδιο χώρο και να γνωριστούν μεταξύ τους από κοντά, υπερβαίνοντας τα ομολογουμένως απροσπέλαστα τείχη των Ξενοδοχείων που πολλές φορές καθιστούν αδύνατη την γνωριμία ενός υψηλόβαθμου στελέχους ενός Ξενοδοχείου με υποψηφίους.

Costa Navarino, Kivotos Mykonos, Belvedere Mykonos, Andronis Exclusive, Louis Hotels, Airotel, Mitsis Hotels, Bill & Coo και πολλά ακόμη Ξενοδοχεία θα βρίσκονται στις 14 Φεβρουαρίου στον Πολυχώρο ΑΘΗΝΑΪΣ. Οι εκπρόσωποί τους θα φτάσουν εκεί από κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Κύπρου αναζητώντας τους επόμενους επαγγελματίες που θα αγαπήσουν!

Για να μην χάσουν οι υποψήφιοι την ευκαιρία να δικτυωθούν με τους καλύτερους του χώρου και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις μελλοντικής συνεργασίας μαζί τους τα βήματα είναι τρία:

  • Κλείνουν δωρεάν τη θέση εδώ.
  • Κάνουν αίτηση για τις θέσεις που τους ενδιαφέρουν εδώ.
  • Φορούν το πιο λαμπερό τους χαμόγελο και έρχονται στον Πολυχώρο ΑΘΗΝΑΪΣ στις 14 Φεβρουαρίου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr