NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Παράταση υποβολής αιτήσεων για το MITEF Greece Startup Competition 2019

Παράταση υποβολής αιτήσεων για το MITEF Greece Startup Competition 2019
01_02_2019 | 11:27 01_02_2019 | 12:46
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Παράταση, μέχρι τις 8/2, δόθηκε στις δηλώσεις συμμετοχής για το φετινό MITEF Greece Startup Competition 2019, τον διαγωνισμό που στοχεύει στη δυναμική ανάπτυξη, την ποιοτική αναβάθμιση και τη διεθνή διασύνδεση των ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων και επιχειρηματικών ομάδων που καινοτομούν στο χώρο της τεχνολογίας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν την απαραίτητη τεχνογνωσία μέσω της ανάπτυξης των επιχειρηματικών τους δεξιοτήτων (business skills workshops), αλλά και να λάβουν έμπρακτη καθοδήγηση (mentoring) από επαγγελματίες διεθνούς αναγνώρισης και κύρους, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Παράλληλα, θα διερευνήσουν τις δυνατότητες νέων συνεργασιών που θα συμβάλλουν θετικά στην αναπτυξιακή πορεία τους στη διεθνή αγορά.

Τελικός στόχος είναι η ανάδειξη και βράβευση ταλαντούχων και φιλόδοξων ελληνικών ομάδων και η προβολή τους διεθνώς, μέσα από το δίκτυο του MIT Enterprise Forum. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στην δυναμική κοινότητα του ΜΙΤΕF Greece που περιλαμβάνει περισσότερα από 90 ελληνικά startups που έχουν ολοκληρώσει το διαγωνιστικό τμήμα τα προηγούμενα έτη, καθώς και σε ένα συνολικότερο δίκτυο επαφών σε Ελλάδα και εξωτερικό που έχει ως πυρήνα τη Βοστώνη των Η.Π.Α. Παράλληλα, οι νικητές θα κατακτήσουν έπαθλα και υποστηρικτικές υπηρεσίες που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω εξέλιξη της εταιρίας τους.

Οι αιτήσεις πραγματοποιούνται μέχρι την 8η Φεβρουαρίου 2019. Ο διαγωνισμός καινοτομίας ακολουθεί τα πρότυπα και τις καλές πρακτικές αντίστοιχων διαγωνισμών που διοργανώνει το MIT και το ΜΙΤ Enterprise Forum στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τους ακόλουθους συνδέσμους, προκειμένου να καταθέσουν τις αιτήσεις τους:

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr