NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το Perrotis College στη Διεθνή Έκθεση Πανεπιστήμιων

Το Perrotis College στη Διεθνή Έκθεση Πανεπιστήμιων

Στη Διεθνή Έκθεση Πανεπιστημίων, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου (12:00-18:00) σε αίθουσα του ξενοδοχείου Makedonia Palace, θα συμμετάσχει το Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Σε ειδικό χώρο, στελέχη του θα παρέχουν χρήσιμες και αναλυτικές πληροφορίες σε γονείς και υποψήφιους σπουδαστές για τα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, τις επαγγελματικές προοπτικές, αλλά και τις διαθέσιμες υποτροφίες για την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά.

Το ‘Perrotis College of Agriculture, Environment and Life Sciences’ αποτελεί την τριτοβάθμια εκπαιδευτική δομή της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Ιδρύθηκε το 1995, μέσω δωρεάς της κας Αλίκης Περρωτή στη μνήμη του συζύγου της Δημήτρη Περρωτή. Αποστολή του είναι να εκπαιδεύσει νέους και ενήλικες, ώστε να καταρτισθούν επαγγελματικά στις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της γεωργίας, του περιβάλλοντος και των επιστημών ζωής.

Προσφέρει τόσο Προπτυχιακά όσο και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, επικεντρωμένα στην εφαρμοσμένη έρευνα, τους τομείς της γεωπονίας, της τεχνολογίας τροφίμων, της διεθνούς επιχειρηματικότητας καθώς και του ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι απόφοιτοι υποστηρίζονται από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες με τα προγράμματα υποτροφιών και με απώτερο στόχο την επαγγελματική σταδιοδρομία τους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr