NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων
ανάγνωση

The Sound of Business: Πρόγραμμα ανάπτυξης επιχειρηματικών ικανοτήτων στη μουσική βιομηχανία

The Sound of Business: Πρόγραμμα ανάπτυξης επιχειρηματικών ικανοτήτων στη μουσική βιομηχανία

​H κοινοπραξία με διακριτικό τίτλο “The Sound of Business’’ λαμβάνει χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την τόνωση των επιχειρηματικών δεξιοτήτων μέσω μιας καινοτόμου προσέγγισης που βασίζεται στην ιστορία της μουσικής!

Μια κοινοπραξία έξι ευρωπαϊκών οργανισμών από τη Σλοβακία, την Ιταλία, την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, την Πολωνία και την Ουγγαρία συνδυάζει τις προσπάθειες και την εμπειρία των μελών της σε ένα έργο με την επωνυμία “The Sound of Business – Leveraging the Entrepreneurial Competences of Adults to Extenuate the Business Knowledge Divide” (2018-1-SK01-KA204-046325) λαμβάνοντας χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την τόνωση των επιχειρηματικών δεξιοτήτων μέσω καινοτόμου προσέγγισης που βασίζεται στην ιστορία της μουσικής!.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα ηλικίας από 25 έως 60 ετών, είτε ως πιθανούς εκπαιδευτές ενηλίκων είτε ως εκπαιδευόμενους στο πλαίσιο του προγράμματος.

Οι γενικοί στόχοι του έργου είναι:

  • η παροχή σε εκπαιδευτές πρακτικών εργαλείων που οδηγούν σε μία καινοτόμο μεθοδολογία κατάρτισης που σχετίζεται με την εκμάθηση βασικών αλλά και νέων δεξιοτήτων πάνω σε διοικητικές ικανότητες και επιχειρηματικό πνεύμα
  • να χρησιμοποιήσει και να προωθήσει μια μη τυπική εκπαιδευτική διαδικασία και προσέγγιση βασισμένη πάνω στην τέχνη και τη μουσική
  • την τόνωση των πρωτοβουλιών αυτοαπασχόλησης μεταξύ των ενηλίκων
  • την βελτίωση των δεξιοτήτων διαχείρισης των ενηλίκων ώστε να ευνοηθεί η συνειδητοποίηση και η σημασία της καινοτομίας και της διά βίου μάθησης

Το διετές πρόγραμμα, το οποίο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο της Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης Erasmus+ Βασική Δράση 2 (Εκπαίδευση Ενηλίκων) έχει διάρκεια υλοποίησης από τον Οκτώβριο του 2018 έως το Σεπτέμβριο του 2020.

Η κοινοπραξία προωθεί τη μη τυπική εκπαίδευση ενηλικών που ασχολούνται στον τομέα της μουσικής και έχει σχεδιάσει και θα πραγματοποιήσει τις ακόλουθες ενέργειες:

  1. Ανάπτυξη εκπαιδευτικών εργαλείων για τη βελτίωση των βασικών / εγκάρσιων δεξιοτήτων των ενηλίκων που θα συγκεντρωθούν σε ένα ηλεκτρονικό εγχειρίδιο που θα είναι διαθέσιμο σε απευθείας σύνδεση καθώς και σε μια εκπαιδευτική πλατφόρμα
  2. Δημιουργία εκπαιδευτικής πλατφόρμας, που θα χρησιμεύει ως αποθήκη για διαδραστικά εκπαιδευτικά υλικά, συμπεριλαμβανομένων βιβλίων, βίντεο, μουσικής, αξιολογήσεων και άλλων συνδέσμων αναφοράς για την επιχειρηματικότητα, την άτυπη εκπαίδευση, τη μουσική και την εργασία.
  3. Δημιουργία ενός εκπαιδευτικού ντοκιμαντέρ, το οποίο θα αποτελέσει ένα υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό εργαλείο μέσω ντοκιμαντέρ & βίντεο, το οποίο θα συγκεντρώνει το περιεχόμενο των εκπαιδευτικών εργαλείων με την μη τυπική προσέγγιση που βασίζεται στην ιστορία της ροκ μουσικής.
  4. Ανάπτυξη πρωτοκόλλου για την πιστοποίηση και επικύρωση δεξιοτήτων και ικανοτήτων που αναπτύχθηκαν χρησιμοποιώντας την καινοτόμο μέθοδο μάθησης που αναπτύχθηκε από το Έργο “The Sound of Business”.

Συμμετέχοντες εταίροι στην κοινοπραξία:

  • ICEP – Institute of European Certification of Personnel s.r.o. – Σλοβακία
  • PRISM – PROMOZIONE INTERNAZIONALE SICILIA-MONDO – Ιταλία
  • Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Csongrad – Ουγγαρία
  • European Center for Quality OOD – Βουλγαρία
  • Ακαδημία Επιχειρηματικότητας – Ελλάδα
  • SPOLEZNA AKADEMIA NAUK – Πολωνία

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα "The Sound of Business" στο info@akep.eu.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr