NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Μια διαφορετική κουλτούρα γύρω από την αποτυχία!

Μια διαφορετική κουλτούρα γύρω από την αποτυχία!
06_02_2019 | 12:33
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το βράδυ του Σαββάτου, 02 Φεβρουαρίου, το Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου γέμισε με κόσμο! 180 άτομα βρέθηκαν στο Fuckup Nights Heraklion // VOL.5, για να “γιορτάσουν” την αποτυχία μαζί με την ομάδα του Bizrupt (bizrupt.gr) που διοργανώνει το event στην πόλη μας.

Το Fuckup Nights Heraklion δεν διοργανώνεται μία φορά τον χρόνο, αλλά τουλάχιστον τέσσερις. Σκοπός του event είναι να “ξεκλειδώσει” τους επαγγελματίες κάθε κλάδου, να σας δείξει πώς να μοιράζεστε τα λάθη, να μάθουν κι άλλοι άνθρωποι από αυτά και τελικά να απομυθοποιηθεί η έννοια της αποτυχίας. Γιατί αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις ή, όπως λένε και στο Fuckup Nights, τι αξία θα είχε η επιτυχία χωρίς την αποτυχία;

Στο event αυτό οι ομιλητές έχουν στη διάθεσή τους μόνο 7 λεπτά και 10 φωτογραφίες για να μοιραστούν τα λάθη τους και τις αποτυχίες τους ανοιχτά, χωρίς ντροπή. Οι ομιλητές ήταν:

  • Η Zαχαρένια Ατζιτζικάκη, VP of Design Workable (workable.com), η οποία μίλησε για όλα εκείνα τα fuckups που έκανε κατά τη μετάβαση της από απλό στέλεχος σε manager ομάδας, την ιδιαιτερότητα που έχει μια τέτοια μετάβαση και πώς τη διαχειρίστηκε.
  • Ο Στέλιος Ηλιάκης, General Manager Sleed (sleed.com) & Partner Uni.fund (uni.fund), που μας διηγήθηκε πώς εν μία νυκτί έχασε συμβόλαιο με πελάτη που αντιστοιχούσε στο 90% του τζίρου της εταιρείας του! Αναφέρθηκε στον τρόπο που το ξεπέρασε και σήμερα έχει φτάσει να έχει μία ομάδα 57 ατόμων.
  • Και ο Μιχάλης Τσικνάκης, CEO Cosmos Sport (cosmossport.gr), ο οποίος μας εξιστόρησε τις αποτυχίες του πατέρα του, ιδρυτή του Cosmos Sport, και πώς αυτές αποτέλεσαν για τον ίδιο εφόδια για την εξέλιξη του. Όπως είπε, πρέπει να χρησιμοποιούμε τις αποτυχίες άλλων ως μαθήματα για τη δική μας πορεία.

Στο 5ο κατά σειρά event ο παρουσιαστής Ανδρέας Ζαχαριουδάκης, έδωσε το δικό του ρεσιτάλ “ερμηνείας” και ενθουσίασε το κοινό. Ενώ, έκπληξη αποτέλεσε η στιγμή που κάλεσε στη σκηνή τους Loopia Band για ένα ιδιαίτερο performance που σκοπό είχε να δείξει ότι ίσως τελικά η αποτυχία είναι κάτι σχετικό, και εξαρτάται από το πλαίσιο που ο καθένας μας ορίζει.

Η βραδιά έκλεισε με την ώρα του networking! H Kuzina και o Μηλοκλέφτης ήταν εκεί για να πλαισιώσουν ευχάριστα την κουβέντα.

Το επόμενο Fuckup Nights Heraklion θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουνίου. Σημειώστε το και μείνετε συντονισμένοι (meetup.com/Fuckup-Nights-Heraklion) για λεπτομέρειες.

To FuckUp Nights διοργανώνεται στην πόλη του Ηρακλείου από την ομάδα του Bizrupt (bizrupt.gr), και σκοπό έχει να χτίσει μια διαφορετική κουλτούρα γύρω από την αποτυχία.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr