NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Ο Θέμης Σαρανταένας Best Marketing Consultant 2019

Ο Θέμης Σαρανταένας Best Marketing Consultant 2019

Η εκδήλωση απονομής για τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2019 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30/1/2019 στο Palmie bistro Κεφαλαρίου, με τις αιγίδες των ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) και ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών).

Διακρίθηκαν 34 Franchise brands σε 34 κατηγορίες διάκρισης, σε μια σειρά από ενότητες όπως : Ultimate Franchise Brands, Οργάνωση & Αποτελεσματικότητα, Ειδικές Διακρίσεις, Προϊόντα, Οι Άνθρωποι του Franchising, Διαφήμιση & Marketing, Διαδίκτυο - Στρατηγική & Υλοποίηση, Υποστήριξη Δικτύου και Κλαδικές Διακρίσεις. Μεταξύ των βραβευμένων βρέθηκαν γνωστές αλυσίδες Franchise όπως GOODY'S BURGER HOUSE, COFFEE LAB, ΟΜΙΛΟΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ, DOCA, EVEREST, ΟΜΙΛΟΣ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ – AFTER SCHOOL, FRESH LINE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, DUST & CREAM, COFFEE ISLAND, ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, SO EASY EDUCATION κ.α.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας διακρίθηκε με το ειδικό Βραβείο Best Marketing Consultant 2019, για την υποστήριξη μάρκετινγκ που παρέχει στις αλυσίδες Franchise καθώς και την προσφορά του στο συγκεκριμένο κλάδο.

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Μικρών/Μεσαίων Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών στην Ελλάδα και στην Κύπρο (marketingconsultant.gr & marketingconsultant.com.cy και ασχολείται ενεργά στο χώρο τα τελευταία οκτώ χρόνια. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην L' Oreal Hellas. Έχει εξειδικευτεί στην ψυχολογία του καταναλωτή και αναγνωρίζει τους μηχανισμούς για την εμπλοκή του στη διάδραση της πώλησης με μεγαλύτερη επιτυχία. Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων ειδικά στην περίοδο της κρίσης με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με Σεμινάρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων και είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach. Είναι συγγραφέας 4 βιβλίων για το μάρκετινγκ και την επιχειρηματικότητα. Τέλος, επιμελείται και παρουσιάζει τη θεματική εκπομπή Marketing in Practice, παραγωγής του οικονομικού SBC, που προβάλλεται από το Attika TV κάθε Τετάρτη 23.30, καθώς και την επιχειρηματική ραδιοφωνική εκπομπή «Marketing on the GO» που μεταδίδεται ζωντανά κάθε Σάββατο 14.00-16.00 στον Amagi Radio. Διατηρεί γραφείο στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη και στην Λευκωσία.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr