NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

Ανακάλυψε το Hellenic American College για…ψαγμένους φοιτητές!

Ανακάλυψε το Hellenic American College για…ψαγμένους φοιτητές!

Το Hellenic American College πιστεύει ότι υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να σπουδάσει κανείς στο Κολέγιό τους.

Υπάρχουν, ωστόσο, κάποιοι λόγοι που επισημαίνουν οι σπουδαστές και οι καθηγητές τους και για τους οποίους είναι ιδιαιτέρως υπερήφανοι:

  • Σπουδάζετε σε ένα πραγματικά υποστηρικτικό περιβάλλον που έχει επίκεντρο το σπουδαστή και στο οποίο έχετε άμεση και εκτενή επικοινωνία με τους καθηγητές σας.
  • Με την ολοκλήρωση των σπουδών σας στο Hellenic American College λαμβάνετε Πτυχίο Αμερικανικού Πανεπιστημίου και αποκτάτε τις κατάλληλες επαγγελματικές δεξιότητες και πιστοποιήσεις.
  • Από την αρχή των σπουδών σας μέχρι και την αποφοίτησή σας, συνεργάζεστε με τον Σύμβουλο Σταδιοδρομίας του Hellenic American College, ο οποίος θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα ισχυρό σύνολο δεξιοτήτων και εμπειριών για τη μετέπειτα επαγγελματική σας σταδιοδρομία.
  • Θα αποκτήσετε εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες στο γραπτό και προφορικό λόγο στα Αγγλικά.
  • Οι καθηγητές μας διαθέτουν διεθνές ακαδημαϊκό προφίλ, ενεργή δράση στην έρευνα και αποδίδουν ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα της διδασκαλίας.
  • Θα αποτελέσετε μέρος ενός πολύμορφου, πολυπολιτισμικού και ενδιαφέροντος φοιτητικού σώματος και θα έρθετε σε επαφή με διαφορετικές απόψεις και υπόβαθρα.
  • Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας στο Hellenic American College, σας παροτρύνουμε να αναπτύξετε, με τρόπο δημιουργικό, τα δυνατά σας σημεία και τις δυνατότητες ενώ ταυτόχρονα σας καθοδηγούμε ώστε να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τους τομείς που χρήζουν βελτίωσης.
  • Θα αναπτύξετε αναλυτικές, επικοινωνιακές και ερευνητικές δεξιότητες καθώς και κριτική σκέψη, στοιχεία απαραίτητα για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.
  • Και το σημαντικότερο όλων, στο Hellenic American College θα απολαύσετε τις σπουδές και θα εξοικειωθείτε με την έννοια της δια βίου μάθησης ακόμα και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών σας.

Προγράμματα Σπουδών @ Hellenic American University

Προπτυχιακά προγράμματα

  • Προπτυχιακό Πρόγραμμα στην Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία (BAELL): Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα στην Αγγλική Φιλολογία συνδυάζει την πρακτική με μαθήματα στους τομείς της Φιλολογίας, Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας και Διδασκαλίας της Αγγλικής.
  • Προπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (BSBA): Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα στη διοίκηση Επιχειρήσεων σου παρέχει τις γνώσεις και δεξιότητες για να γίνεις επιτυχημένος επιχειρηματίας ή επιτυχημένη στέλεχος επιχείρησης.
  • Προπτυχιακό Πρόγραμμα στην Μηχανική (BSE): Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα στην Μηχανική παρέχει ολοκληρωμένες γνώσεις σε θεμελιώδεις τομείς της Μηχανικής και ειδικές γνώσεις και δεξιότητες του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού.
  • Προπτυχιακό Πρόγραμμα στην Πληροφορική (BSIT): Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα στην Πληροφορική εξασφαλίζει άρτια θεωρητική κατάρτιση αλλά και πρακτική εξάσκηση σε καίριους τομείς της Πληροφορικής.
  • Προπτυχιακό Πρόγραμμα στην Ψυχολογία (BSPsy): Ως φοιτητής του Προγράμματος στην Ψυχολογία, θα αποκτήσεις ουσιαστική γνώση μέσα από την άρτια θεωρητική κατάρτιση, έρευνα και βιωματική γνώση.
  • Προπτυχιακό Πρόγραμμα στη Μουσική (BM): Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα στη Μουσική προσφέρει άρτια κατάρτιση τόσο στη θεωρία της μουσικής όσο και στη μουσική ερμηνεία, (με επιλογή κατευθύνσεων σε όλους τους τομείς της μουσικής.)

Μεταπτυχιακά προγράμματα

  • Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία (MAAL)- TESOL: Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία -TESOL συνδυάζει την έρευνα στην εφαρμοσμένη γλωσσολογία με την εποπτευόμενη πρακτική εξάσκηση.
  • Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διερμηνεία Συνεδρίων (MACI): Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διερμηνεία Συνεδρίων σου παρέχει όλα τα εφόδια για να γίνεις επιτυχημένος διερμηνέας συνεδρίων.
  • Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Μετάφραση (MAT): Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Μετάφραση σε εκπαιδεύει ως επαγγελματία μεταφραστή και προσφέρει κατάρτιση στις σύγχρονες μεταφραστικές τεχνολογίες.
  • Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA): Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι κάτι είναι παραπάνω από ένα πτυχίο. Είναι η επένδυση που θα αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο των επιχειρήσεων.
  • Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στις Επιστήμες Πληροφορικής (MSIT): Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Πληροφορική προσφέρει τη δυνατότητα εξειδίκευσης σε έναν από τρεις ραγδαία αναπτυσσόμενους τομείς της Πληροφορικής.
  • Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Ψυχολογία (MSPsy): Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Ψυχολογία παρέχει εκπαίδευση και κατάρτιση στην γνωσιακή συμπεριφοριστική προσέγγιση, στην συμβουλευτική και την ψυχοθεραπεία.
  • Διδακτορικό στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία: Το Διδακτορικό Πρόγραμμα στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία ξεχωρίζει για την ευελιξία του καθώς συνδυάζει επιτυχώς τα μαθήματα στην τάξη, με την ατομική έρευνα.

Γιατί να σπουδάσεις στο Hellenic American College

  1. Εγγυημένη οικονομική στήριξη των φοιτητών που την έχουν ανάγκη: Αν χρειάζεσαι οικονομική βοήθεια για τις σπουδές σου, θα την έχεις. Είναι τόσο απλό. Η συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών μας σπουδάζουν με κάποιου είδους υποτροφία. Φέτος, ο μέσος όρος οικονομικής ενίσχυσης σε προπτυχιακούς φοιτητές ανήλθε στα 2.310 ευρώ τον χρόνο.
  2. Οι φοιτητής στο επίκεντρο της μαθησιακής διαδικασίας: Στο HAEC θα απολαύσεις πραγματικά τις σπουδές σου. Τα ολιγομελή τμήματα με την πλούσια σύνθεση κάθε τάξης, το καθηγητικό προσωπικό με τις διεθνείς σπουδές του και την ένθερμη αφοσίωσή του στη διδασκαλία και στους φοιτητές, η έμφαση στην πρακτική εκμάθηση και στη συμμετοχή μέσα στην τάξη, θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα σε εμπνεύσουν να πετύχεις τις βέλτιστες επιδόσεις σου.
  3. Προσωποποιημένη ακαδημαϊκή και επαγγελματική υποστήριξη: Θα βρείτε ό,τι χρειάζεται για να πετύχετε στις σπουδές και την καριέρα σας: μέντορες, καθηγητές βελτίωσης γραπτού λόγου, οι υπηρεσίες συμβουλευτικής σταδιοδρομίας, και κυρίως καθηγητές που θα σας εμπνεύσουν . Αυτή η υποστήριξη είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι από τους σπουδαστές μας ολοκληρώνουν τις σπουδές τους και ο λόγος που το 91% αυτών εργάζονται.

Γραφείου Επαγγελματικής Ανάπτυξης και Σταδιοδρομίας

Το Γραφείο Επαγγελματικής Ανάπτυξης και Σταδιοδρομίας παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης στους σπουδαστές καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής τους εξέλιξης. Βοηθάει στην ανακάλυψη των προσωπικών ταλέντων και δυνατών τους σημείων, στην ανάπτυξη των απαραίτητων επαγγελματικών ικανοτήτων, στη διαμόρφωση της επαγγελματικής τους ταυτότητας ακόμα και στη δυνατότητα παρουσίασής του εαυτού τους σε μελλοντικούς εργοδότες.

Εργαστήρια για Ανάπτυξη Επαγγελματικών Ικανοτήτων

Το Γραφείο Επαγγελματικής Ανάπτυξης και Σταδιοδρομίας βοηθάει τους σπουδαστές στη διαμόρφωση ενός Πλάνου Επαγγελματικής Ανάπτυξης καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους. Συνεργάζεται μαζί τους, αξιολογώντας την πρόοδό τους κατά την ανάπτυξη και επίτευξη διαφόρων ικανοτήτων. Με γνώμονα το Πλάνο Επαγγελματικής Ανάπτυξης κάθε σπουδαστή, διοργανώνονται κάθε εξάμηνο εργαστήρια (workshops) επαγγελματικής ανάπτυξης εστιάζοντας στη διαπροσωπική επικοινωνία, τη διαχείριση χρόνου, την καλλιέργεια και διεύρυνση επαγγελματικών επαφών (networking), τη θέσπιση στόχων και την ανάληψη επαγγελματικής δράσης.

Δυνατότητες απασχόλησης

Το Γραφείο Επαγγελματικής Ανάπτυξης και Σταδιοδρομίας διενεργεί συχνά έρευνες απασχολησιμότητας, συλλέγοντας και παρουσιάζοντας πληροφορίες σχετικά με τις τάσεις που επικρατούν στην αγορά εργασίας και τις απαιτήσεις των εργοδοτών αναφορικά με τα προσόντα και τις δεξιότητες των υπαλλήλων, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Επιπλέον, διατηρεί επικοινωνία με δυνητικούς εργοδότες με στόχο τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης αλλά και μόνιμης εργασίας για σπουδαστές και αποφοίτους. Συνεπές προς τον στόχο αυτό, το Γραφείο Επαγγελματικής Ανάπτυξης και Σταδιοδρομίας διοργανώνει κάθε χρόνο Έκθεση Καριέρας καθώς και επισκέψεις σε εταιρείες.

Είσοδος στην αγορά εργασίας

Οι σπουδαστές σε συνεργασία με το Γραφείο Επαγγελματικής Ανάπτυξης και Σταδιοδρομίας δημιουργούν τη Μοναδική Επαγγελματική τους Ταυτότητα και μαθαίνουν πώς να την παρουσιάζουν σε μελλοντικούς εργοδότες. Παρέχεται, επίσης, βοήθεια στη σύνταξη του βιογραφικού σημειώματος και της συνοδευτικής επιστολής. Επιπλέον, διενεργούνται εικονικές συνεντεύξεις όπου η επιλογή γίνεται βάσει ικανοτήτων.

Παράταση εγγραφών: 15 Φεβρουαρίου 2019

Πληροφορίες: 2103680950, admissions@hauniv.edu, www.haec.gr

Το Hellenic American College προσφέρει αποκλειστικά τα ακαδημαϊκά προγράμματα του Hellenic American University (New Hampshire, USA). Με την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους, οι φοιτητές λαμβάνουν το πτυχίο τους απευθείας από το Hellenic American University. Το Hellenic American University είναι πιστοποιημένο από την Επιτροπή Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης της Ένωσης Σχολείων και Κολλεγίων της Νέας Αγγλίας των ΗΠΑ (NECHE). Όλα τα προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα του Hellenic American University ελέγχονται θεσμικά, εγκρίνονται και τελούν υπό τη διαρκή αξιολόγηση της Αρχής Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Πολιτείας του Νιου Χαμσάιρ που πλέον ονομάζεται Επιτροπή Ανώτατης Εκπαίδευσης.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr