NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Έρχεται το πρώτο B2B e-shop της The Mart

Έρχεται το πρώτο B2B e-shop της The Mart

Εντός του Φεβρουαρίου αναμένεται η έναρξη λειτουργίας του πρώτου ηλεκτρονικού καταστήματος της The Mart, η επίσημη παρουσίαση του οποίου έχει προγραμματιστεί για την έκθεση HORECA.

Όπως μας αναφέρει η εταιρεία, «παρουσιάζει για πρώτη φορά το μεγαλύτερο, αποκλειστικά B2B, e-Shop στην Ελλάδα. Με τη λειτουργία του νέου και εύκολου στη χρήση του e-Shop που περιλαμβάνει χιλιάδες κωδικούς με πλήρη περιγραφή και συνοδευτική φωτογραφία, οι πελάτες της αποκτούν ένα ακόμη μέσο πρόσβασης στο κωδικολόγιο, και μέσω αυτού δυνατότητα πλήρους ενημέρωσης και άμεσου εφοδιασμού τους με τα προϊόντα που αναζητούν».

Με σκοπό την παρουσίαση στους επαγγελματίες του κλάδου HORECA της ολοκληρωμένης γκάμας των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει, η The Mart συμμετέχει στην ετήσια έκθεση HORECA, που πραγματοποιείται στις 8 με 11 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo.

Με μότο «όλα κάτω από την ίδια στέγη», απευθύνεται στους 125.000 επισκέπτες και διαθέτει 40.000 περίπου κωδικούς τροφίμου και μη τροφίμου, που καλύπτουν το σύνολο των επαγγελματικών επιλογών.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr