NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Alpha Bank: Ενισχύει την Εκτελεστική Επιτροπή με τη θέσπιση νέων Γενικών Διευθυντών

Alpha Bank: Ενισχύει την Εκτελεστική Επιτροπή με τη θέσπιση νέων Γενικών Διευθυντών

Η Alpha Bank ενισχύει την Εκτελεστική Επιτροπή με την τοποθέτηση του Sergiu Oprescu στη θέση του Γενικού Διευθυντή International Network και του Νίκου Σαλακά στη θέση του Γενικού Διευθυντή - Chief Legal and Governance Officer. Οι δύο νέοι Γενικοί Διευθυντές θα συμμετέχουν στην Εκτελεστική Επιτροπή της Τράπεζας και θα υπάγονται απευθείας στον Διευθύνοντα Σύμβουλο Βασίλη Ψάλτη.

«Με την τοποθέτηση των δύο νέων Γενικών Διευθυντών θα επιταχύνουμε τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων και υλοποίησης των σχεδίων μας, προκειμένου να μπορέσουμε να πετύχουμε φιλόδοξους στόχους κατά τα επερχόμενα έτη με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Bank Βασίλης Ψάλτης.

Ο Sergiu Oprescu θα έχει την εποπτεία των Εταιριών του Ομίλου σε τέσσερις χώρες, καθώς και των Καταστημάτων εξωτερικού, με βασικό στόχο την ενίσχυση του τομέα των διεθνών δραστηριοτήτων και την ευθυγράμμιση των εργασιών τους με αυτές των βασικών Μονάδων του Ομίλου. Ο κ. Oprescu θα διατηρήσει τη θέση του ως Εκτελεστικός Πρόεδρος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Alpha Bank Romania. Η τοποθέτησή του θα έχει άμεση ισχύ.

Ο Νίκος Σαλακάς θα αναβαθμίσει περαιτέρω και θα συντονίσει βασικές Μονάδες, οι οποίες διαδραματίζουν καίριο ρόλο στην αποτελεσματική διακυβέρνηση και στον έλεγχο της Τράπεζας, ενισχύοντας τη νομική εξειδίκευσή της σε τομείς που αφορούν την τραπεζική εποπτεία και τις κεφαλαιαγορές. Ο κ. Σαλακάς θα έχει την εποπτεία των τομέων που αφορούν τις Νομικές Υπηρεσίες, την Κανονιστική Συμμόρφωση, τη Γραμματεία Διοικητικού Συμβουλίου και την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Η τοποθέτησή του τίθεται σε ισχύ από την 1.3.2019.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr