NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Σημαντικό deal στην αγορά οπτικών: Συγχωνεύθηκαν Shamir Optical και Union Optic

Σημαντικό deal στην αγορά οπτικών: Συγχωνεύθηκαν Shamir Optical και Union Optic

Η Shamir Optical και η Union Optic ανακοίνωσαν τη συγχώνευση τους σε μια ενιαία εταιρεία, ως μέρος της οποίας σκοπεύουν να μοιραστούν τους οικονομικούς και τεχνολογικούς πόρους, «έτσι ώστε να αξιοποιήσουν το καλύτερο και των δύο εταιρειών».

Από την 1η Φεβρουαρίου 2019, η Union Optic θα προσφέρει μια ευρεία γκάμα φακών, που σχεδιάζονται από τη Shamir. H Union Optic θα συνεχίσει να λειτουργεί από τις τρέχουσες εγκαταστάσεις κι εγκαταστάσεις παραγωγής και θα συνεχίσει να παρέχει μια premium γκάμα προϊόντων.

«Είμαι ενθουσιασμένος από τη νέα μας συνεργασία στην Ελλάδα. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας μ' έναν ηγέτη της αγοράς και μια εταιρεία με ισχυρή ιστορία», εξηγεί ο Yagen Moshe, CEO της εταιρείας Shamir Optical Ind. «Είμαι σίγουρος ότι με τις ηγετικές ικανότητες και τη φήμη της Union Optic μαζί με το υψηλό επίπεδο τεχνολογίας και καινοτομίας της Shamir, θα προσφέρουμε την αγορά την τέλεια οπτική λύση, υποστηρίζοντας τους πελάτες μας για μια καλύτερη εμπειρία. Η σύμπραξη της Union Optic και της Shamir θα αναβαθμίσουν την τοπική αγορά των οπτικών».

Ο Σάμμυ Βαρσάνο, Γενικός Διευθυντής της Union Optic, σχολίασεQ «Η συγχώνευση της Union Optic με τη Shamir Optical παρέχει μια μεγάλη ευκαιρία ανάπτυξης για τις δύο επιχειρήσεις μας, μέσω μιας εκτεταμένης προσφοράς υπηρεσιών για τους πελάτες μας. Καθώς η οπτική βιομηχανία βρίσκεται σε μετάβαση σε ένα νέο περιβάλλον, θα είμαστε σε θέση να τους υποστηρίξουμε σε αυτό το ταξίδι».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr