NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Market View: Επιχειρηματίες και ειδικοί καταθέτουν την άποψή τους

Market View: Επιχειρηματίες και ειδικοί καταθέτουν την άποψή τους

Νέα Podcasts για το μάρκετινγκ και την επιχειρηματικότητα

H ραδιοφωνική εκπομπή «Marketing on the GO» με το σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα παρουσιάζει εδώ και 2 χρόνια: ιδέες, tips, Ελληνικά business case studies γύρω από το θέματα του μάρκετινγκ και της επιχειρηματικότητας. Με προσέγγιση αισιόδοξη, με τάση ανάπτυξης, κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις, η εκπομπή μετατρέπεται στο εβδομαδιαίο βοήθημα στην επαγγελματική καθημερινότητα κάθε επιχειρηματία και όχι μόνο! Έχουμε απομονώσει τις συνεντεύξεις ειδικών και επιχειρηματιών από την στήλη της εκπομπής «Market View» του τελευταίου μήνα τις οποίες μπορείτε να τις ακούσετε δωρεάν σε μορφή Podcast (mp3):

No 159 Psychology in Business

Ακούστε την συνέντευξη από την εκπομπή του Amagi "Marketing on the GO" όπου η ψυχολόγος Τζίνα Κουρή να μας μιλάει για τα συναισθήματα στην επιχειρηματικότητα, την διαχείριση του θυμού και τα όρια που εξελίσσουν τον επιχειρηματία.

No 160 Επιχειρηματική Στοχοθεσία

Ακούστε την συνέντευξη από την εκπομπή του Amagi "Marketing on the GO" όπου η coach Ελένη Ορφανού μας μιλάει για την στοχοθεσία με αφορμή τη νέα χρονιά και τα μυστικά επιτυχίας της!

No 163 Πρόσληψη & Αξιολόγηση Προσωπικού

Ακούστε την συνέντευξη από την εκπομπή του Amagi "Marketing on the GO" όπου η LinkedIn Trainer | Corporate & Employer Branding Coach Έθελ Αγγελάτου μιλάει για την επιτυχημένη διαδικασία πρόσληψης αλλά και την σωστή διαχείριση του προσωπικού στη μικρομεσαία επιχείρηση!

No 164 Messaging Marketing

Ακούστε την συνέντευξη από την εκπομπή του Amagi "Marketing on the GO" όπου o εμπορικός διευθυντής της Yuboto-Telephony, Andreas Constantinides μιλάει για τα μυστικά του messaging marketing (SMS, Viber, Whatsapp).

Marketing on the GO: Κάθε Σάββατο ζωντανά, 14.00-16.00

Παρουσίαση: σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας

Περισσότερες πληροφορίες για τη ραδιοφωνική εκπομπή θα βρείτε στην ιστοσελίδα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr