NEWSFLASH...
LoveGreece
ανάγνωση

Waks Candles: Κεριά με αίσθηση πολυτέλειας [video]

18_02_2019

Powered by:
LoveGreece we believe we can
epixeiro icon LoveGreece

Από το ξεκίνημά της το 2005, η Waks Candles έχει δεσμευτεί να δημιουργεί κεριά που θα προσθέτουν μία αίσθηση πολυτέλειας στην καθημερινή ζωή.

Η Εύη Λαιμού, συνιδρύτρια της εταιρείας, αναφέρει στο LoveGreece.com:

Η Waks Candles ιδρύθηκε το 2005, θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα αρωματικό κερί σε προσιτή τιμή γιατί πιστεύαμε ότι υπήρχε ένα κενό στην ελληνική αγορά γι’ αυτό το προϊόν. Το μότο μας είναι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να γεμίσουμε τον κόσμο αρώματα.

Τα προϊόντα μας είναι diffuser και κεριά αρωματικά τα οποία βρίσκονται μέσα σε διάφορους περιέκτες γυάλινους ή κεραμικούς ή μεταλλικούς ανάλογα με το θέμα που έχουμε. Πιστεύω ότι τα αρώματά μας δημιουργούν μια αίσθηση χαλαρότητας και ότι ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα και βελτιώνουν τη διάθεσή μας καθημερινά.

Τα αρώματά μας τα επιλέγουμε με βάση κάποια θέματα που έχουμε και την περίοδο και τι θέλουμε να προβάλλουμε. Πολλές φορές μας θυμίζουν κάποιες εμπειρίες ή αναμνήσεις που είχαμε παλιότερα και αρώματα που μας άρεσαν, για παράδειγμα από ταξίδια ή από μνήμες που μπορεί να έχουμε.

Τα προϊόντα μας διαφοροποιούνται σε σχέση με τον ανταγωνισμό στο γεγονός ότι έχουν πολύ υψηλή ποιότητα σε πολύ προσιτή τιμή. Οπότε είναι προσιτά για τον πολύ κόσμο, και αυτό μας ενδιέφερε πάντα σαν εταιρεία. Να μπορεί ο οποιοσδήποτε να τα αγοράσει να μην είναι μια πολυτέλεια που είναι μόνο για πολύ λίγους.

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι πάρα πολύ θετική στα προϊόντα μας και οι πελάτες μας γενικά έρχονται και ξαναέρχονται, κι αυτό μας δίνει μεγάλη χαρά.

Η συσκευασία είναι πολύ σημαντική για ένα brand και είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει κανείς. Όταν ξεκινήσαμε ψάχναμε να βρούμε μια συσκευασία η οποία να είναι λίγο retro, να θυμίζει λίγο παλιά ταπετσαρία, γι’ αυτό κάναμε και όλο αυτό το με τα λουλουδάκια. Είχαμε βραβευτεί για τη συσκευασία της σειράς Waks στα ΕΒΓΕ και για μια σειρά που λεγόταν Waks nature στα Diline Awards.

Η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζουμε είναι, επειδή είμαστε παραγωγοί, να κάνουμε μια σωστή παραγωγή στην Ελλάδα, δηλαδή να κρατήσουμε σταθερή και σωστή την ποιότητά μας και παράλληλα να έχουμε ένα χαμηλό κόστος ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Εξάγουμε τα προϊόντα μας στο εξωτερικό σε πολλές χώρες στην Αμερική, στην Ιαπωνία, στη Γερμανία στη Γαλλία. Οι ξένοι, όταν έρχονται και αγοράζουν κεριά, συνήθως προτιμούν αρώματα που τους θυμίζουν την Ελλάδα.

Δημιουργήσαμε το salt water το οποίο είναι ένα άρωμα που θυμίζει θάλασσα, Ελλάδα και θέλαμε να αποδώσουμε ακριβώς αυτό: την ανάμνηση του ελληνικού καλοκαιριού

Το όνειρό μας σαν εταιρεία είναι να επεκτείνουμε τις σειρές μας και να δημιουργήσουμε μια καινούρια η οποία να προβάλλει περισσότερο τον ελληνικό χαρακτήρα της εταιρείας μας, έτσι ώστε στο εξωτερικό να μπορέσουμε να δείξουμε λίγο πιο πολύ από πού προερχόμαστε και τις ομορφιές της Ελλάδας.

Εμπνευσμένο από τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητα του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, το LoveGreece ιδρύθηκε το 2013 σαν μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση και την προώθηση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας ταλαντούχους Έλληνες με εξωστρεφή νοοτροπία. Οι Έλληνες επιχειρηματίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα της χώρας που αξίζει να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο. Το LoveGreece υποστηρίζεται από την Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr