NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Τράπεζα Πειραιώς: Νέες υπηρεσίες οικονομικής διαχείρισης από τη Winbank

Τράπεζα Πειραιώς: Νέες υπηρεσίες οικονομικής διαχείρισης από τη Winbank

Από τις 5 Φεβρουαρίου, η Τράπεζα Πειραιώς έχει ενεργοποιήσει την επόμενη γενιά υπηρεσιών της winbank που προσφέρει εργαλεία οικονομικής διαχείρισης. Οι νέες υπηρεσίες winbank web banking και winbank mobile εφαρμογή προσφέρουν λύσεις οικονομικού προγραμματισμού (PFM – personal financial management) για φυσικά πρόσωπα και ελεύθερους επαγγελματίες.

Στη νέα winbank ο πελάτης, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της τράπεζας, θα μπορεί να βρει

  • Όλες τις πρόσφατες συναλλαγές του συγκεντρωμένες σε ένα σημείο, από όλους τους καταθετικούς λογαριασμούς και τις κάρτες του
  • Αυτόματη ένταξη όλων των συναλλαγών σε κατηγορίες, ανάλογα με την φύση τους (Μετρητά, Υγεία, Σπίτι, Ψυχαγωγία, Υποχρεώσεις, Ψώνια, Μετακίνηση και Έσοδα)
  • Παρακολούθηση κάθε κατηγορίας δαπανών διακριτά, τόσο για τον τρέχοντα μήνα, αλλά και για προηγούμενους μήνες
  • Δυνατότητα ορισμού επιθυμητού προϋπολογισμού για κάθε κατηγορία δαπάνης
  • Δυνατότητα δημιουργίας προσωπικών στόχων αποταμίευσης, και παρακολούθησης της πορείας τους

Ταυτόχρονα, ο πελάτης έχει την ευχέρεια να προσαρμόζει τα δεδομένα στις δικές του ανάγκες, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο έναν προσωποποιημένο οικονομικό προγραμματισμό.

Τέλος, με γνώμονα την ενθάρρυνση της κουλτούρας της αποταμίευσης, οι χρήστες της winbank μπορούν εύκολα να ορίσουν στόχους αποταμίευσης για συγκεκριμένους σκοπούς, να παρακολουθήσουν τη πρόοδο τους σε σχέση με το στόχο και να τους συνδέσουν με τη νέα υπηρεσία αποταμίευσης “Pay & Save» που προσφέρει η Τράπεζα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr