NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων
ανάγνωση

ΞΕΕ: Παρουσίαση του πρώτου προγράμματος επιτάχυνσης startups του τουρισμού

ΞΕΕ: Παρουσίαση του πρώτου προγράμματος επιτάχυνσης startups του τουρισμού
12_02_2019 | 10:29 12_02_2019 | 12:25
epixeiro icon Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων

Ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο του ΞΕΕ, Αλέξανδρο Βασιλικό, η δημιουργία του Τravel - Hospitality Accelerator, του πρώτου προγράμματος επιτάχυνσης startups του τουρισμού στην Ελλάδα, με σκοπό την προσέγγιση της ελληνικής νεοφυούς επιχειρηματικότητας που δραστηριοποιείται στον τουρισμό με το ελληνικό ξενοδοχείο αλλά και με άλλες αγορές του εξωτερικού.

Αναφερόμενος στην ίδρυση του, σε μια ανακοίνωση που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της 8ης Γενικής Συνέλευσης του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, ο κ. Βασιλικός επισήμανε: «Πιστεύουμε πραγματικά πως μπορούμε να βρεθούμε στην πρωτοπορία αυτού του τεχνολογικού κύματος, αξιοποιώντας με όραμα και σχέδιο, την αξία του brand της Ελλάδας.

Έχουμε χρέος να ανοίξουμε καινούργιους ψηφιακούς δρόμους και να δημιουργήσουμε νέα πεδία ευκαιριών και δυνατοτήτων για μια νέα γενιά που έχει γνώσεις, που έχει ταλέντα, που έχει τη θέληση να δημιουργήσει και να διακριθεί. Ο τουρισμός λειτουργεί ως καταλύτης για μια νέα δυναμική, για ένα νέο αναπτυξιακό πρότυπο βασισμένο στα πλεονεκτήματά μας και τη δημιουργικότητά μας».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr