NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πρώτη σε απορρόφηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πρώτη σε απορρόφηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ

Πανελλαδική πρωτιά για πέμπτη συνεχή χρονιά κατέγραψε και το 2018 η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην απορρόφηση του ΕΣΠΑ, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας.

Κατά την παρέμβασή του στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ανακοίνωσε τα επίσημα στοιχεία που γνωστοποίησε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, σύμφωνα με τα οποία η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αναδείχτηκε και πάλι πρώτη ανάμεσα σε όλες τις περιφέρειες της χώρας σε απορρόφηση του ΕΣΠΑ, με συνολικές δαπάνες που έφτασαν τα 267, 9 εκατομμύρια ευρώ.

«Αυτοί είναι πόροι που κατευθύνονται στην πραγματική οικονομία της περιοχής. Είναι έργα σε όλους τους τομείς που δημιουργούν θέσεις εργασίας και είναι χρήσιμα και αναγκαία, καθώς βελτιώνουν την καθημερινότητα του πολίτη. Εργα που δίνουν την ευκαιρία σε όλους να αξιοποιήσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας», σημείωσε στην παρέμβασή του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr