NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Engel & Völkers ανοίγει «Mητροπολιτικό Κέντρο» στην Αθήνα

Η Engel & Völkers ανοίγει «Mητροπολιτικό Κέντρο» στην Αθήνα
Φωτογραφία: Φωτογραφία αρχείου
12_02_2019 | 13:08 12_02_2019 | 19:38
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Η Engel & Völkers, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του Luxury Real Estate, ανακοίνωσε πως συνεχίζει την επέκτασή της σε διεθνές επίπεδο με την ίδρυση Μητροπολιτικού Κέντρου (Market Centre) στην Αθήνα. Από τον Ιανουάριο του 2019, διεξάγει τις δραστηριότητές της από τον Πύργο Αθηνών, το ψηλότερο κτίριο στην Ελλάδα, σε γραφεία συνολικής επιφάνειας 700 τετραγωνικών μέτρων.

Η συγκεκριμένη κεντρική πλατφόρμα υπηρεσιών θα ασχολείται με τη μεσιτεία ακινήτων σε ολόκληρη τη μητροπολιτική περιοχή, καθώς και στις παραθαλάσσιες περιοχές. «Το νέο Μητροπολιτικό Κέντρο έχει ως στόχο την ενίσχυση της θέσης μας στην ελληνική αγορά και την αξιοποίηση της ευρωπαϊκής αγοραστικής δύναμης», δήλωσε η κα. Ναταλί Λεονταράκη, Διευθύνων Σύμβουλος του Μητροπολιτικού Κέντρου Engel & Völkers στην Αθήνα.

Οι διεθνείς επενδυτές στρέφουν την προσοχή τους στην Ελλάδα

Η αγορά ακινήτων στην Ελλάδα προσφέρει μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης, όπως σημειώνει η εταιρεία. Το 2018, οι τιμές αγοράς για πολυτελείς βίλες στα παραθαλάσσια θέρετρα της Γλυφάδας, της Βούλας και της Βουλιαγμένης άγγιξαν τα 40 εκατομμύρια ευρώ. Τα διαμερίσματα του ιστορικού κέντρου της πόλης κοντά στην ιστορική Ακρόπολη, στο Κολωνάκι και την Πλάκα, έχουν αγγίξει έως και τα 5.000 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο. «Εκτός από την τοπική ζήτηση, υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον και από πελάτες από τη Γερμανία, την Ελβετία και τα Αραβικά Εμιράτα», σχολίασε η Ναταλί Λεονταράκη, προσθέτοντας ότι «η σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας δημιουργεί καλές συνθήκες επένδυσης στην αγορά ακινήτων. Η ιδανική στιγμή για να επενδύσετε σε μια πολυτελή πρώτη ή δεύτερη κατοικία είναι τώρα».

Η Engel & Völkers θα δραστηριοποιείται στο κέντρο της Αθήνας, την Αθηναϊκή Ριβιέρα, το Πόρτο Χέλι και τις Κυκλάδες, συμπεριλαμβανομένης της Σαντορίνης και της Μυκόνου.

Βέλτιστη αξιοποίηση της δυναμικής της αγοράς

Το Μητροπολιτικό Κέντρο στην Αθήνα θα σημειώσει ισχυρή ανάπτυξη αυτή τη χρονιά. Στόχος είναι η απασχόληση 150 κτηματομεσιτών μέχρι το τέλος του 2020. «Ψάχνουμε για ταλαντούχους επαγγελματίες πωλήσεων οι οποίοι να είναι αρκετά εξοικειωμένοι με την τοπική αγορά ακινήτων και να διαθέτουν ένα εξαιρετικό δίκτυο», τόνισε η Ναταλί Λεονταράκη. Το Μητροπολιτικό Κέντρο διαθέτει σύγχρονα γραφεία και δικό του in-house κέντρο εκπαίδευσης (Engel & Völkers Academy).

Η επέκταση της Πολυθενικής στην Αθήνα αποτελεί το 16ο Μητροπολιτικό Κέντρο Engel & Völkers παγκοσμίως ακολουθώντας τη Βαρκελώνη, το Αμβούργο, το Παρίσι, τη Νέα Υόρκη, το Ντουμπάι και το Χονγκ Κονγκ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr