NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων
ανάγνωση

Υποβολή αιτήσεων για τον τρίτο κύκλο του προγράμματος «ΟΠΑΠ Forward»

Υποβολή αιτήσεων για τον τρίτο κύκλο του προγράμματος «ΟΠΑΠ Forward»

Το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Forward» σχεδιάστηκε για να δώσει μια μοναδική προοπτική σε αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ώστε μέσα από την εξέλιξη τους να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και να διευρύνουν τους επιχειρηματικούς τους ορίζοντες.

Για την υλοποίηση του προγράμματος, ο ΟΠΑΠ συνεργάζεται με τον διεθνή μη-κερδοσκοπικό οργανισμό Endeavor. Η Endeavor στηρίζει τις πιο υποσχόμενες επιχειρήσεις ανά τον κόσμο και τις βοηθάει να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους μέσω ενός ασυναγώνιστου δικτύου κορυφαίων επαγγελματιών. Οι επιλεγμένες επιχειρήσεις με τη βοήθεια της Endeavor έχουν τη δυνατότητα να αναπτυχθούν γρήγορα, να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και να συνεισφέρουν στη γενικότερη οικονομική ανάπτυξη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του διεθνούς μη-κερδοσκοπικού οργανισμού Endeavor, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις έχουν ήδη δημιουργήσει 111 άμεσες νέες θέσεις εργασίας και παράλληλα, μέσω των συνεργασιών που έχουν αναπτυχθεί, υποστηρίζουν 2.236 νέες έμμεσες θέσεις απασχόλησης ενώ, παράλληλα, έχουν αυξήσει το συνολικό τους τζίρο κατά 20%.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο δίκτυο του προγράμματος έχουν πρόσβαση σε δεδομένα και πληροφορίες καθώς και σε ένα σημαντικό επιχειρηματικό δίκτυο, που τις βοηθά να ξεπεράσουν τυχόν εμπόδια και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και να εξελιχθούν σε μεγάλες και επιτυχημένες επιχειρήσεις που καινοτομούν, εξάγουν, αλλάζουν τα δεδομένα στον κλάδο τους και κατ’επέκταση δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία αναφορικά με τις αιτήσεις σας στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Forward» μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 3624812 ή να στείλετε e-mail στο opapforward@endeavor.org.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής έως την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019 (ώρα λήξης 12:00 το βράδυ). Η υποβολή αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του ιστότοπου Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ www.opapcsr.gr όπου είναι διαθέσιμες, επίσης, όλες οι πληροφορίες για το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Forward».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr