NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Sound On: Η Mastercard παρουσιάζει το νέο ηχητικό της σήμα

Sound On: Η Mastercard παρουσιάζει το νέο ηχητικό της σήμα

Η «Μελωδία» της Mastercard σηματοδοτεί την πιο πρόσφατη εξέλιξη του brand

Η Mastercard, θέλοντας να δημιουργήσει μία μορφή έκφρασης του brand, παρουσιάζει το νέο ηχητικό εμπορικό της σήμα, μία ολοκληρωμένη ηχητική δομή που σηματοδοτεί την πιο πρόσφατη εξέλιξη του brand. Στους καταναλωτές που αλληλεπιδρούν με Mastecard ανά τον κόσμο – είτε πρόκειται για φυσικά, ψηφιακά ή φωνητικά περιβάλλοντα – η ξεχωριστή μελωδία της Mastercard θα προσφέρει μία αίσθηση οικειότητας. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την πρόσφατη αλλαγή του εμπορικού σήματος της εταιρίας και αποτελεί κομμάτι του συνεχούς μετασχηματισμού του.

«Ο ήχος προσθέτει μία νέα, ισχυρή διάσταση στην ταυτότητα του brand μας, καθώς και ένα καθοριστικής σημασίας στοιχείο για τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αναγνωρίζουν τη Mastercard σήμερα αλλά και στο μέλλον», δήλωσε ο Raja Rajamannar, Eπικεφαλής Marketing και Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Mastercard. «Έχουμε θέσει έναν φιλόδοξο στόχο, να δημιουργήσουμε τη μελωδία της Mastercard με έναν τρόπο που να είναι ξεχωριστός και αυθεντικός, αλλά ταυτόχρονα ευπροσάρμοστος σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι σημαντικό το ηχητικό εμπορικό σήμα μας όχι μόνο να ενισχύει την παρουσία μας, αλλά και να βρίσκει απήχηση σε όλο τον κόσμο».

Παγκόσμια Απήχηση, Τοπική Διάσταση

Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η μελωδία της Mastercard θα έχει απήχηση σε ανθρώπους ανά την υφήλιο, η εταιρία δημιούργησε μία ομάδα από κορυφαίους μουσικούς και καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του καινοτόμου μουσικού Mike Shinoda, από το συγκρότημα Linkin Park. Το αποτέλεσμα: Μια ευδιάκριτη και αξέχαστη μελωδία που μπορεί να προσαρμοστεί σε όλα τα είδη και τις κουλτούρες, ιδιότητες που την καθιστούν σημαντική σε τοπικό επίπεδο, αλλά παράλληλα της επιτρέπουν να διατηρήσει μία σταθερή «φωνή» ως brand παγκοσμίως.

Η μελωδία της Mastercard αποτελεί το θεμέλιο της ηχητικής αρχιτεκτονικής της εταιρίας και θα επεκταθεί σε πολλά περιουσιακά της στοιχεία, από ηχητικά λογότυπα και ήχους κλήσης μέχρι τους ήχους αναμονής και τους ήχους αποδοχής στα σημεία πώλησης.

Ένα ψηφιακό brand για έναν ψηφιακό καταναλωτή

Με τις αγορές μέσω φωνητικών εντολών να φτάσουν τα $ 40 δις μέχρι το 2022, οι ηχητικές «ταυτότητες» δεν συνδέουν απλώς τα brand με τους καταναλωτές σε μία άλλη διάσταση, αλλά λειτουργούν και σαν εργαλεία που επιτρέπουν στους καταναλωτές να ψωνίζουν, να ζουν και να πληρώνουν σε έναν ολοένα και πιο ψηφιακό κόσμο.

Η μελωδία παρουσιάστηκε στα Grammy και τώρα έρχεται στην Ευρώπη

H μελωδία της Mastercard παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ την εβδομάδα πριν τα 61α Grammy μέσω ενός πολυκαναλικού προγράμματος marketing με πρωταγωνίστρια την υποψήφια για Grammy καλλιτέχνη, Camila Cabello. Μετά την πρώτη του παρουσίαση στις ΗΠΑ, ο ήχος της Mastercard θα μεταφερθεί στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στο Λονδίνο και τα BRIT Awards. Στη συνέχεια σειρά έχει το συνέδριο Mobile World στη Βαρκελώνη.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εξέλιξη του brand της Mastercard αλλά και για να ακούσετε τους ήχους που αποτελούν την ηχητική ταυτότητα της Mastercard, επισκεφθείτε το Ψηφιακό Press Kit.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr