Ευρωπαϊκός αέρας στην τρίτη «Gourmet Exhibition», σε έναν από τους πιο όμορφους χώρους της Θεσσαλονίκης.
6-7-8 Απριλίου γνωρίστε τη μικρή αλλά μεγάλη Ελλάδα μέσα από τα μάτια της ελληνικής γαστρονομίας, μέσα από την αξιότιμη δουλειά των Ελλήνων παραγωγών.
Η Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης θα γεμίσει τον Απρίλιο με παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, στη μόνη έκθεση παγκοσμίως με 100% Ελληνικά τυποποιημένα προϊόντα.
Θα γνωρίσετε:
- Την αφρόκρεμα των Ελλήνων παραγωγών, να συνομιλήσετε και να δοκιμάσετε τα προϊόντα τους,
- Παραδοσιακά αλλά και σύγχρονα τρόφιμα,
- Τα πιο κρυφά εδέσματα του τόπου μας.
Θα συμμετέχετε:
- Στο πρώτο Olive Bar, με συνεχείς γευσιγνωσίες ελαιολάδων και ελιών,
- Στο πρωτοποριακό Deli Bar με δεκάδες γευσιγνωσίες (μέλια, ροφήματα, βότανα, σοκολάτες, χορτοφαγικά προϊόντα, παραδοσιακά γλυκά, μαρμελάδες κ.α.),
- Στα Βραβεία Κοινού, ψηφίζοντας το προϊόν που σας αρέσει,
- Στα σεμινάρια επιμόρφωσης για τα ελληνικά ελαιόλαδα,
- Στις τράπεζες γευσιγνωσίας με αρμονικό συνδυασμό προϊόντων,
- Στο σεμινάριο παρασκευής φυσικών καλλυντικών,
- Στις διαλέξεις ανθρώπων του δημόσιου βίου που καταθέτουν την εμπειρία τους.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί 6-7-8 Απριλίου στην Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να το βρείτε εδώ.
Σχόλια