NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Workathlon: 1η Ημέρα Ξενοδοχειακής Καριέρας και νέα αυτοματοποιημένη πλατφόρμα

Workathlon: 1η Ημέρα Ξενοδοχειακής Καριέρας και νέα αυτοματοποιημένη πλατφόρμα
15_02_2019 | 16:05 15_02_2019 | 16:06
epixeiro icon Ειδήσεις | Events, Θέσεις Εργασίας

Η συμμετοχή των ξενοδοχοϋπαλλήλων στην 1η Διαδραστική Ημέρα Ξενοδοχειακής Καριέρας που διοργάνωσε η Workathlon χθες, για πρώτη χρονιά στην Αθήνα, «ξεπέρασε κάθε προσδοκία». Περισσότεροι από 500 ξενοδοχουπάλληλοι βρέθηκαν στον Πολυχώρο Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΙΣ και συναντήθηκαν με 20 από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας.

Mitsis Hotels, Neilson Hellas, Costa Navarino, Hotelbrain, Astir, Kivotos Mykonos, Mystique Santorini και πολλά ακόμη κορυφαία brands έδωσαν το παρών για να γνωρίσουν επαγγελματίες του κλάδου όλων των ηλικιών και ειδικοτήτων που κατέφθασαν στον Πολυχώρο ΑΘΗΝΑΙΣ από κάθε σημείο εντός και εκτός Αττικής.

Μετά το τέλος της ημέρας καριέρας παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η νέα και πλήρως αυτοματοποιημένη πλατφόρμα της Workathlon, Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν απόψεις για επίκαιρα ζητήματα και να δώσουν το 1ο feedback για την επαναστατική πλατφόρμα πριν βγει στην αγορά.

Ο απολογισμός; 3 πόλεις, 2500 ξενοδοχειακά ταλέντα και 60 κορυφαία ξενοδοχεία αποτέλεσαν τα πολύτιμα κομμάτια του παζλ των φετινών ημερών καριέρας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr