NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Uber: Η Αθήνα από τις πρώτες αγορές παγκοσμίως με επιλογή μετρητών στο ταξί

Uber: Η Αθήνα από τις πρώτες αγορές παγκοσμίως με επιλογή μετρητών στο ταξί

Η Uber ανακοίνωσε πως η Αθήνα είναι μια από τις πρώτες αγορές παγκοσμίως στις οποίες δραστηριοποιείται η υπηρεσία και στις οποίες παρέχεται, πλέον, η επιλογή πληρωμής με μετρητά στο ταξί.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη εξέλιξη προκύπτει μετά από τα τα χετικά αιτήματα των χρηστών της εφαρμογής, με την Uber να τονίζει πως «πολλοί από εσάς θέλετε να μπορείτε να επιλέγετε να πληρώνετε με μετρητά τις διαδρομές σας».

Πλέον, σε κάθε διαδρομή, «είτε προτιμάτε να χρησιμοποιείτε μετρητά είτε κάρτα, μπορείτε να επιλέγετε τον αγαπημένο σας τρόπο. Άνοιξτε την εφαρμογή της Uber, επιλέξτε "Πληρωμή" από το μενού και αποθηκεύστε τον τρόπο που προτιμάτε.

Μπορείτε να αλλάζετε εύκολα την επιλογή σας, αρκεί να το κάνετε πριν καλέσετε το επόμενο Ταξί. Πριν την "ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΑΞΙ" θυμηθείτε να ελέγξετε ότι ο προεπιλεγμένος τρόπος πληρωμής είναι εκείνος που προτιμάτε.

Ο οδηγός θα ενημερωθεί για τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει, ο οποίος δεν θα μπορεί να αλλάξει κατά τη διάρκεια ή στο τέλος της διαδρομής».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr