NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Το Brexit ρίχνει τίτλους τέλους για την βρετανική αεροπορική Flybmi

Το Brexit ρίχνει τίτλους τέλους για την βρετανική αεροπορική Flybmi
Φωτογραφία: Dn280
18_02_2019 | 11:58 18_02_2019 | 11:59
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Επιχειρηματικά Νέα

Η βρετανική αεροπορική Flybmi κατέθεσε αίτηση για υπαγωγή σε καθεστώς διαχείρισης, ακυρώνοντας άμεσα όλες τις πτήσεις και επισημαίνοντας πως ένας από τους λόγους για τη συγκεκριμένη εξέλιξη είναι η αβεβαιότητα που προκαλεί το Brexit.

Εκπρόσωπος της British Midland Regional Limited, όπως είναι η πλήρης ονομασία της εταιρείας, ανέφερε πως έλαβε την απόφαση λόγω του αυξημένου κόστους και της αβεβαιότητας που προέκυψε από τα σχέδια της Βρετανίας να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 29 Μαρτίου.

«Λυπούμαστε ειλικρινά για το ότι αυτή η επιλογή έγινε η μόνη που έχουμε, αλλά οι προκλήσεις, ιδιαίτερα αυτές που δημιουργούνται από το Brexit, έχουν αποδειχθεί ανυπέρβλητες» ανέφερε σε ανακοίνωση της η εταιρεία.

Η αεροπορική, που εδρεύει στα Ανατολικά Μίντλαντς, διαθέτει 17 αεροσκάφη που εκτελούν πτήσεις προς 25 ευρωπαϊκές πόλεις. Απασχολεί 376 άτομα στη Βρετανία, τη Γερμανία, τη Σουηδία και το Βέλγιο.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, μετέφερε 522.000 επιβάτες σε 29.000 πτήσεις το 2018, ενημερώνοντας παράλληλα τους πελάτες με κρατήσεις να επικοινωνήσουν με τράπεζα τους για να λάβουν επιστροφές χρημάτων.

Με πληροφορίες από Reuters

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr