NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Τwitter: Νέοι κανόνες για τις πολιτικές διαφημίσεις ενόψει ευρωεκλογών

Τwitter: Νέοι κανόνες για τις πολιτικές διαφημίσεις ενόψει ευρωεκλογών

Εν όψει την ευρωπαϊκών εκλογών, η Twitter ανακοίνωσε πως προχωράει στη διάθεση, σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Αυστραλία και την Ινδία, των εργαλείων και των πολιτικών που προσφέρει για την ενημέρωση των χρηστών γύρω από τις διαφημίσεις πολιτικού περιεχομένου.

Η κίνηση αυτή σημαίνει ότι οι χρήστες θα μπορούν να δουν λεπτομέρειες όπως τα στοιχεία χρέωσης, τις διαφημιστικές δαπάνες και τις εμφανίσεις ανά tweet, για διαφημιστικά μηνύματα που επικεντρώνονται σε κόμμα ή υποψήφιο.

Τα δεδομένα δημογραφικής στόχευσης για τις διαφημίσεις θα είναι επίσης ορατά, τη στιγμή που οι συγκεκριμένες διαφημίσεις θα παραμείνουν στο «Κέντρο διαφάνειας διαφημίσεων» της εταιρείας και θα είναι ορατές σε οποιονδήποτε στον κόσμο, ανεξάρτητα από το αν κατέχει ή όχι λογαριασμό Twitter.

Μέσω σχετικής ανακοίνωσης, η Karen White, επικεφαλής της Twitter για θέματα δημόσιας πολιτικής στην Ευρώπη, δήλωσε ότι η προαναφερθείσα εξέλιξη θα παρέχει στο ευρύ κοινό μια επιπρόσθετη δυνατότητα πληροφόρησης σχετικά με το ποιος πραγματοποιεί μια πολιτική καμπάνια στην υπηρεσία.

Η εφαρμογή της πολιτικής θα ξεκινήσει στις 11 Μαρτίου. Μόνο οι πιστοποιημένοι διαφημιζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν πολιτικές διαφημίσεις. Όπως αναφέρεται, οι διαφημιζόμενοι πρέπει να υποβάλουν αίτημα πιστοποίησης και να περάσουν από κάθε στάδιο της διαδικασίας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr