NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

YouTube: Αλλαγές στο σύστημα των ποινών για τα βίντεο

YouTube: Αλλαγές στο σύστημα των ποινών για τα βίντεο
20_02_2019 | 15:32 20_02_2019 | 15:33
epixeiro icon Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία

Σε αλλαγή του συστήματος με το οποίο η υπηρεσία «τιμωρεί» τους χρήστες που παραβιάζουν τους κανονισμούς της ηλεκτρονικής κοινότητας προχώρησε το YouTube, υποσχόμενο μια διαδικασία που είναι πιο «σαφής και συνεπής».

Το YouTube κάνει χρήση ενός συστήματος ποινών - προειδοποιήσεων, με τους δημιουργούς που δέχονται τρεις τέτοιες προειδοποιήσεις να αφαιρούνται από την υπηρεσία. Κάθε μια από αυτές, που δίνονται για ακατάλληλο, επιβλαβές ή επικίνδυνο περιεχόμενο, περιεχόμενο μίσους, απειλές, ανεπιθύμητα μηνύματα, απάτες ή παραπλανητικά μεταδεδομένα, προβλέπει και διαφορετικές κυρώσεις.

Η υπηρεσία επαναπροσδιαρίζει, πλέον, τα όσα προβλέπονται. Έτσι, την πρώτη φορά που κάποιος χρήστης θα κάνει κάποια παράβαση θα γίνεται απλώς αφαίρεση του σχετικού βίντεο, με μια προειδοποίηση. Από εκεί και πέρα, η επόμενη παράβαση θα τιμωρείται με «πάγωμα» του λογαριασμού για μια εβδομάδα και απενεργοποίηση της δυνατότητας μκεταφόρτωσης βίντεο, η δεύτερη με δύο εβδομάδες απενεργοποίησης και η τρίτη με πλήρη απενεργοποίηση του λογαριασμού.

Οι συγκεκριμένες αλλαγές αναμένεται πως θα μπουν σε εφαρμογή από τις 25 Φεβρουαρίου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr