NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης 15 & 16 Μαρτίου 2019

Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης 15 & 16 Μαρτίου 2019
22_02_2019 | 12:04
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης - Αποθήκη 8

Το kariera.gr, το πρώτο website για την εργασία στην Ελλάδα, διοργανώνει για ακόμη μια χρονιά το μεγαλύτερο event για την εργασία, τις Ημέρες Καριέρας, στη Θεσσαλονίκη. Έχοντας πάντα ως σκοπό να ενισχύσει την απασχόληση, το kariera.gr δίνει σε όλους τους επισκέπτες των Ημερών Καριέρας τη δυνατότητα:

  • Να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις για εργασία με μελλοντικούς εργοδότες
  • Να συζητήσουν τις επαγγελματικές τους προοπτικές, με υπεύθυνους επιλογής προσωπικού και εκπροσώπους τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού
  • Να μιλήσουν με εξειδικευμένους συμβούλους και recruiters του kariera.gr, οι οποίοι θα τους κατατοπίσουν δωρεάν σε θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης συνέντευξης και επαγγελματικού προσανατολισμού

Το kariera.gr στις 15 και 16 Μαρτίου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ώστε να δώσει βήμα στις ανάγκες, τις προσδοκίες και τις αμέτρητες δυνατότητες των νέων ανθρώπων που έχουν όρεξη για εργασία και για συνεχή προσωπική εκπαίδευση.

Φέτος οι Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης φιλοξενούν περισσότερες από 15 εταιρείες που αναζητούν προσωπικό για να στελεχώσουν τις ανοιχτές θέσεις εργασίας τους.

Μεγάλος Χορηγός των Ημερών Καριέρας Θεσσαλονίκης 2019 είναι η Lidl Ελλάς.

Η Νικολέττα Κολομπούρδα, Μέλος της Διοίκησης και Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Lidl Ελλάς, δήλωσε ότι "εδώ και 10 χρόνια στηρίζουμε με τη συμμετοχή μας αυτήν τη δυναμική πρωτοβουλία για τους νέους, που δημιουργεί υγιή ανταγωνισμό μεταξύ των εταιρειών για τη βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος σε ολόκληρη την αγορά".

Στις Ημέρες Καριέρας θα βρίσκεται και το Youth Empowered, το μεγαλύτερο, δωρεάν, πρόγραμμα ενίσχυσης απασχολησιμότητας των νέων που υλοποιείται από την Coca-Cola Τρία Έψιλον και την Coca-Cola. Στο πλαίσιο των Ημερών Καριέρας, νέοι 18-30 ετών θα έχουν την ευκαιρία στο περίπτερο της Coca-Cola Τρία Έψιλον να παρακολουθήσουν διαδραστικές παρουσιάσεις (Youth Empowered Sessions) από υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας και της αγοράς, που θα τους προσφέρουν επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες απαραίτητες για την αγορά εργασίας, αλλά και να αποκτήσουν την επαγγελματική τους φωτογραφία. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται προεγγραφή.

Είσοδος δωρεάν. Απαραίτητη Εγγραφή εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr