NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Θάλεια Αγγελίδη νέα Υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της MetLife Ελλάδος

Η Θάλεια Αγγελίδη νέα Υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας  της MetLife Ελλάδος

Η Θάλεια Αγγελίδη, ένα στέλεχος με πολυετή πείρα στην αγορά, ανέλαβε από τις 20 Φεβρουαρίου καθήκοντα Υπεύθυνης Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της MetLife Ελλάδος.

Η κ. Αγγελίδη διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της το 2000 από τον ασφαλιστικό κλάδο και την εταιρία Generali, όπου εργάστηκε στο Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας. Τα τελευταία 12 χρόνια κατείχε τη θέση της Υπεύθυνης Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας στην εταιρία Elvalhalcor.

Στο πλαίσιο του διττού ρόλου της, η κ. Αγγελίδη θα αναφέρεται άμεσα στον Υπεύθυνο Μάρκετινγκ του EMEA και έμμεσα στον Υπεύθυνο Επικοινωνίας της Ευρώπης της MetLife και στον Γενικό Διευθυντή Ελλάδος και Κύπρου.

Η Θάλεια Αγγελίδη έχει σπουδάσει Μάρκετινγκ στο Deree College και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ALBA Graduate Business School.

Ο Γενικός Διευθυντής Ελλάδος και Κύπρου της MetLife, κ. Κυριάκος Αποστολίδης, δήλωσε σχετικά: «Τόσο η αποτελεσματική εταιρική επικοινωνία με τους πελάτες μας και με την αγορά, όσο και η διαρκής ενίσχυση των λειτουργιών marketing αποτελούν βασικά συστατικά της στρατηγικής μας. Είμαι βέβαιος ότι η Θάλεια, με την εμπειρία και τις ικανότητές της, θα συμβάλλει ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων μας και στους δύο αυτούς τομείς. Την καλωσορίζω, εκ μέρους όλων, στην ομάδα της MetLife».

«Με μεγάλη χαρά εντάσσομαι στο δυναμικό της MetLife, μιας εταιρίας η οποία αποτελεί σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης παγκοσμίως, αλλά και στην Ελλάδα. Είμαι ευτυχής που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεισφέρω με τις δικές μου δυνάμεις στην επίτευξη των στρατηγικών της στόχων και στην περαιτέρω ενίσχυση της ηγετικής θέσης της στην αγορά», δήλωσε η κ. Αγγελίδη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr