NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Αγροτική Ανάπτυξη
ανάγνωση

Επενδυτική «γέφυρα» με τις ΗΠΑ - Αμερικανικές επενδύσεις φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα

Επενδυτική «γέφυρα» με τις ΗΠΑ - Αμερικανικές επενδύσεις φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα
25_02_2019 | 13:33 25_02_2019 | 13:34
epixeiro icon Ειδήσεις | Αγροτική Ανάπτυξη

Πραγματοποιήθηκε το ελληνοαμερικανικό αγροτοδιατροφικό φόρουμ, την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 στη Νέα Υόρκη, με συνδιοργανωτές το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και το Κογκρέσο των ΗΠΑ, παρουσία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλη Κόκκαλη

Εκπρόσωποι Επιμελητηρίων, Αγροτικών Συνεταιρισμών και μεμονωμένοι επιχειρηματίες είχαν τη δυνατότητα να έρθουν σε απευθείας επαφή με εκπροσώπους σημαντικών επιχειρήσεων και επενδυτικών ομίλων των ΗΠΑ, χτίζοντας γέφυρες συνεργασίας για την προώθηση των ελληνικών αγροτικών προϊόντων και την ανάπτυξη πολύπλευρων επιχειρηματικών σχέσεων.

Ενδεικτικό της ισχυρής εμβέλειας του Φόρουμ είναι και το γεγονός ότι σ’ αυτό παραβρέθηκαν σημαντικοί πολιτικοί και πολιτειακοί παράγοντες των ΗΠΑ, όπως ο σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ, Elmo Rinaldi καθώς και υπουργοί Γεωργίας Πολιτειών της Αμερικής οι οποίοι χαιρέτησαν τις εργασίες του.

Όπως ανέφερε ο υφυπουργός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του «ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζεται στον κλάδο της φαρμακευτικής κάνναβης, ο οποίος χάρη στις γενναίες νομοθετικές παρεμβάσεις μας, εμφανίζει μια εξαιρετική δυναμική, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις υψηλής κερδοφορίας για τους επιχειρηματίες που θέλουν να επιλέξουν την Ελλάδα ως παραγωγική βάση των προϊόντων φαρμακευτικής και βιομηχανικής κάνναβης».

Επί του θέματος αναφέρθηκε και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας PENDA, Cris Swalfer, η οποία θα υλοποιήσει επένδυση ύψους 40 εκ. δολαρίων στην Ελλάδα, στον τομέα της φαρμακευτικής κάνναβης. Ο κ. Swalfer προέτρεψε τους Αμερικανούς επενδυτές να επενδύσουν στην Ελλάδα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr