NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Lime: Δωρεάν πατίνια για τους συμμετέχοντες του Φόρουμ των Δελφών

Lime: Δωρεάν πατίνια για τους συμμετέχοντες του Φόρουμ των Δελφών

Μετά την επιτυχημένη έναρξη της δράσης της εταιρείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με τα ηλεκτρικά πράσινα πατίνια, η καινοτόμος εταιρεία Lime, με παρουσία σε 140 πόλεις στον κόσμο, ανακοινώνει την συνεργασία της με το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ως επίσημος συνεργάτης έξυπνης κινητικότητας.

Απο την Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου που ξεκινάει το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών μέχρι και την Κυριακή, 3 Μαρτίου που ολοκληρώνονται οι εργασίες, οι περίπου 2,000 συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν δωρεάν τα ηλεκτρικά πατίνια της Lime αποσυμφορίζοντας την πόλη των Δελφών.

Τα ηλεκτρικά πατίνια της Lime είναι ασφαλή και εύκολα στη χρηση, κινούνται με μέγιστη ταχύτητα 25χλμ/ώρα, λειτουργούν με ηλεκτρική επαναφορτιζόμενη μπαταρία και είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες. Το βράδυ θα συλλέγονται από την τοπική ομάδα της Lime στους Δελφούς, θα επαναφορτίζονται και κάθε πρωί θα τοποθετούνται στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, όπου πραγματοποιείται το Φόρουμ, για την εξυπηρέτηση των συνέδρων.

Ο κ. Alessandro Tommasi, Διευθυντής Κυβερνητικών Σχέσεων της Lime για την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, το διεθνές συνέδριο που πραγματοποιείται στην Ελλάδα με τη συμμετοχή τόσο σημαντικών ομιλητών από ολόκληρο τον κόσμο. Μέσω της συνεργασίας μας δίνουμε λύση σε όποια συμφόρηση προκαλείται από την χρήση αυτοκινητου για μικρες μετακινήσεις και την δυνατότητα στους συνέδρους να μεταφερθουν στην πόλη των Δελφών με ευκολία. Με έναν έξυπνο και πράσινο τρόπο μετακίνησης.»

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr