NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Έρευνες, Εκθέσεις, Μελέτες
ανάγνωση

Adecco: Έρευνα για τις πρακτικές προσέλκυση και επιλογής ταλέντων

Adecco: Έρευνα για τις πρακτικές προσέλκυση και επιλογής ταλέντων

Για πρώτη χρονιά, από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με τον Όμιλο Adecco Ελλάδας

Για πρώτη χρονιά, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), με την επιστημονική ευθύνη του Αναπληρωτή Καθηγητή και Διευθυντή του Μεταπτυχιακού Προγράμματος κ. Ιωάννη Νικολάου, σε συνεργασία με τον Όμιλο Adecco Ελλάδας, διεξάγουν έρευνα για τη διερεύνηση και αποτύπωση των πρακτικών προσέλκυσης και επιλογής ταλέντων στην Ελλάδα.

Η έρευνα πραγματοποιείται online και απευθύνεται συγκεκριμένα σε επαγγελματίες και στελέχη που ασχολούνται ενεργά με τη διαδικασία στελέχωσης θέσεων στις εταιρείες όπου εργάζονται.

Σε μία εποχή που χαρακτηρίζεται από εκτεταμένη κινητικότητα ταλαντούχων εργαζομένων, τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, η προσέλκυση, επιλογή και διατήρηση ταλέντων μετατρέπεται σε μία πραγματική πρόκληση για τους επαγγελματίες του κλάδου. Διακρίνοντας το ενδιαφέρον που αναπτύσσεται γύρω από το συγκεκριμένο πεδίο, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) σε συνεργασία με τον Όμιλο Adecco, τον μεγαλύτερο οργανισμό στον τομέα της παροχής λύσεων ανθρώπινου δυναμικού παγκοσμίως, πραγματοποιεί έρευνα για την καταγραφή της παρούσας κατάστασης στην ελληνική αγορά, μέσα από την αποτύπωση των στρατηγικών, πολιτικών και διαδικασιών προσέλκυσης και επιλογής προσωπικού που ακολουθούνται. Η έρευνα, ακόμα, διερευνά τη γνώμη των επαγγελματιών σχετικά με τις εξελίξεις και το μέλλον του κλάδου και την επίδραση της Τεχνητής Νοημοσύνης στις πρακτικές προσέλκυσης και επιλογής προσωπικού.

Αν είστε στέλεχος Ανθρώπινου Δυναμικού ή συμμετέχετε ενεργά στην προσέλκυση και επιλογή προσωπικού, μπορείτε να λάβετε μέρος στην έρευνα εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr