NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το Υπουργείο Εργασίας προαναγγέλλει έλεγχο για την επιστολή των 300 ευρώ του My Market

Το Υπουργείο Εργασίας προαναγγέλλει έλεγχο για την επιστολή των 300 ευρώ του My Market

Στην επιστολή της Γενικής Διευθύντριας Λειτουργίας Καταστημάτων της αλυσίδας σουπερμάρκετ My Market, που είδε τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας και που έχει προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο υφυπουργός Εργασίας Κώστας Μπάρκας.

Όπως τόνισε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης, ενημερώθηκε για το έγγραφο και προανήγγειλε ότι θα ασκηθεί έλεγχος στην επιχείρηση για να διαπιστωθεί εάν πληρώνονται σωστά οι εργαζόμενοι.

Την ίδια στιγμή, με σχετική ανακοίνωση της, η αλυσίδα αναφέρει πως «θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι το συγκεκριμένο και μεμονωμένο περιστατικό δεν εκφράζει και δε συνάδει με την κουλτούρα, φιλοσοφία και τρόπο λειτουργίας της αλυσίδας και των 10700 εργαζομένων της εταιρείας.

Οι άνθρωποί μας ήταν από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα - και μετά από την συγχώνευση με τη Βερόπουλος - ό,τι πιο πολύτιμο είχαμε και θα έχουμε. Όλα όσα έχουμε καταφέρει ανήκουν σε όλους μας και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό».

Υπενθυμίζεται πως στην επιστολή, της οποίας έχει επιβεβαιωθεί η ύπαρξη, αναφέρεται μεταξύ άλλων, ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να χαμογελούν γιατί πληρώνονται στην ώρα τους και γιατί έχουν εργασία. Ακόμη και αυτοί που «παίρνουν 300 ευρώ θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr